Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Super je fotka! Kooosa! Sve!Evo mene pre korone dok sam se još farbala
Pogledajte prilog 1798737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super je fotka! Kooosa! Sve!Evo mene pre korone dok sam se još farbala
Jesam, SnajkaBrate, moji roditelji su tu negde tvojih godina pa su uveliko babe i dede, čak i pre koroneŠto ja nemam ovako kul mamu
A da, imam, ti mi mama
![]()
Evo mene pre korone dok sam se još farbala
Brate, moji roditelji su tu negde tvojih godina pa su uveliko babe i dede, čak i pre koroneŠto ja nemam ovako kul mamu
A da, imam, ti mi mama
![]()
Ajde bre, mozda ti je mama kul kad je ne vidis!Brate, moji roditelji su tu negde tvojih godina pa su uveliko babe i dede, čak i pre koroneŠto ja nemam ovako kul mamu
A da, imam, ti mi mama
![]()
Ali ono na Košutnjaku butkica do butkice kad su nas zezali da su nam iste nožiceJa imam fotku tvoje butkice hahhahahaha![]()
Umetnicki.
Podseti me sa tom cigarom koja ne liči na cigaru na Minku sad, gde je ona
Слободно фарбај менеUmetnicki.
Medjutim ce ipak dodjemo da te farbamo na spavanju. Msm jadan onaj koga bih ja farbala. Bolje reaguj pre toga.
Stala ko muškaracKara moja, kako si mi sexy!
Kakav stav, štikle, sveee![]()
Ja to mrtva ladna u sred kafićaPodseti me sa tom cigarom koja ne liči na cigaru na Minku sad, gde je ona![]()
Pa na nju i mislim, juče sam nabasao na njuAli ono na Košutnjaku butkica do butkice kad su nas zezali da su nam iste nožice
Što je za mene kompliment, svakako![]()
Ne želim više da se farbamUmetnicki.
Medjutim ce ipak dodjemo da te farbamo na spavanju. Msm jadan onaj koga bih ja farbala. Bolje reaguj pre toga.