Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ljubomoriši, dobićeš boreeeeeStala ko muškarac![]()
Šalim se, zgodniceNe ljubomoriši, dobićeš boreeeee![]()
Lepo se provedi! Uživaj i za nasOook imam 15 min da se napravim na nesto i podjem na onaj ples polugolaca. Radujem se drugarici puno.
Pa znam, koja druga bi bilaPa na nju i mislim, juče sam nabasao na nju![]()
Super ti stoje najlonke i stikle.Prava domino.Imaaaa daljeee! Za mene nema granica!![]()
![]()
Eh, sad, misliš da nemam još tvojih butkica?Pa znam, koja druga bi bila
![]()
A taman sam razmišljala malko o onoj trojci, ali sad ništa.Stala ko muškarac![]()
Umij se ladnom vodom, pozliće tiSuper ti stoje najlonke i stikle.Prava domino.![]()
Može, još jedno žensko nam fali.A taman sam razmišljala malko o onoj trojci, ali sad ništa.
Ustvari može, ja muško, ti muško![]()
Pederbal?Ustvari može, ja muško, ti muško![]()
Ma ima butkica i sa splavaEh, sad, misliš da nemam još tvojih butkica?![]()
Mislim da nemam sačuvanoMa ima butkica i sa splava
Nožice su zakon![]()
Nemam ni ja, ostalo u onom telefonu što je riknuo zbog Đorđa MiketićaMislim da nemam sačuvano![]()
Mada realno koljena čudno izgledaju na toj sliciSad da okačim sa Košutnjaka, potvrdio bih teoriju, svi bi vikali tebi da si mačka, a meni kao kakva ti je to noga![]()
Sjebao telefon bar kad ne može ženu kako spadaNemam ni ja, ostalo u onom telefonu što je riknuo zbog Đorđa Miketića![]()
Da, telefonu je hebo kevuSjebao telefon bar kad ne može ženu kako spada![]()
Sve je čudno, ne znam gde su nam druge noge, kao jedan čovek koji na levoj nozi ima ženske čarape, a na drugoj muške farmerkeMada realno koljena čudno izgledaju na toj slici![]()
Da, izuzetno čudna slika, nije iznenađujuće što su nas zahebavaliSve je čudno, ne znam gde su nam druge noge, kao jedan čovek koji na levoj nozi ima ženske čarape, a na drugoj muške farmerke
Pogledajte prilog 1798771
Ko nas zajebavaoDa, izuzetno čudna slika, nije ni čudo što su nas zahebavali