Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.552
Koe obni?E ti sledeca diktiras da nam Obni iskesira uhodano. Ostali zna se, Heroj bananicu, a mi doniramo za gorivo ili noge da Obni dodje do uplatnog mesta. I delimo pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koe obni?E ti sledeca diktiras da nam Obni iskesira uhodano. Ostali zna se, Heroj bananicu, a mi doniramo za gorivo ili noge da Obni dodje do uplatnog mesta. I delimo pare.
Klonjirali ti Nevenku!Nevenka je moja duša od svekrve, jedna je Nevenka.![]()
![]()
![]()
Lafa cukur!Ne, ne, ja sam ova koja je rekla da bi bilo lepo
pristojan način da te otkačim
Ko ne zna, dobije sipak.Koe obni?
Obni se obrisao sa sajta narodne nam lutrije.E ti sledeca diktiras da nam Obni iskesira uhodano. Ostali zna se, Heroj bananicu, a mi doniramo za gorivo ili noge da Obni dodje do uplatnog mesta. I delimo pare.
Au da li je to moguče!Obni se obrisao sa sajta narodne nam lutrije.To ovi šetači neka uplaćuju.
![]()
I još priloži Obniju 100 dindži.Ko ne zna, dobije sipak.
Poverenje je najbitnije u svakoj vezi, a ovde ga više nije bilo.Au da li je to moguče!
Široko, to je čak 10 Herojevih banana! Kiselih!I još priloži Obniju 100 dindži.![]()
Ja sam dužna 100, oprostićeš?I još priloži Obniju 100 dindži.![]()
Imalo se, moglo se. Više se nema.Široko, to je čak 10 Herojevih banana! Kiselih!
Bahatiš se.![]()
Kažem ja lepo dođi kod mene da te častim zelenom picom, da ti pokažem prsten koji te dojmio i da usput platiš, a ti sve pobrkao.Poverenje je najbitnije u svakoj vezi, a ovde ga više nije bilo.![]()
Čast svakome - veresija nikome!Ja sam dužna 100, oprostićeš?![]()
Esi im rekao!Čast svakome - veresija nikome!![]()
Evo samo da uteram mali dug.Kažem ja lepo dođi kod mene da te častim zelenom picom, da ti pokažem prsten koji te dojmio i da usput platiš, a ti sve pobrkao.
Cekaj moraju prvo da mu vrate pare. Stidi se da ti kaze.Kažem ja lepo dođi kod mene da te častim zelenom picom, da ti pokažem prsten koji te dojmio i da usput platiš, a ti sve pobrkao.
A sad smo kvit, nisi ni ti meni platio novi nickEvo samo da uteram mali dug.![]()
Bouze imamo kompatibilne misliEvo samo da uteram mali dug.![]()
To je stajalo u nekoj prodavnici pored osnovne škole tamo negde 90ih gde smo mi klinci u povratku kupovali sokiće. Čovek ugasio prodavnicu posle prve godine.Esi im rekao!
Ima i u nekom domaćem filmu: veresija samo starijima od 80 g u pratnji oba roditeljaTo je stajalo u nekoj prodavnici pored osnovne škole tamo negde 90ih gde smo mi klinci u povratku kupovali sokiće. Čovek ugasio prodavnicu posle prve godine.![]()
Nisam ga ni dobio.A sad smo kvit, nisi ni ti meni platio novi nick![]()
JesamI ti ćutiš do sad?!
A jesi ti birala brojeve?![]()