Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ko to nama pametan :D
Ja, ja, ja
jupi.gif

Uzela sam ovakav sOliver kaputic u sekundici. I definitivno preplatila. Msm sekundica prve cene, ali nisu te radnje kao pre Sad jos ne znam sta da mislim. Od onih mekanih je, da ne kazem mlitavih i ima lepu kapuljacicu. Nije epohalan, ali mislim da se lako nosi.

I Lo me inspirisala da obnovim carapice u jednoj radnji koja prima samo kes i gospodja nabada po digitronu. Turske su i ok i modeli i cene.
Ugrabila sam poslednje mrezica lobanje, ne vredi pakovanje da slikam, jer se na modelu nisu dovoljno raspistoljile te lobanje. I takodje poslednje crne neprovidne sa belim konturama zgradica. I ako imam mislim jos tih sa zgradicama. Em traju em su mi najlepse ikad.
Godinama ponavljam iste! Ta dva para su mi apsolutni hit ispala.

Od izleta u nepoznato. Cvetne sa mrezicom, krupnije cvetne i deblje niti su. I crne neprovidne sa kristalima svuda. Dok ne probam ne znam da li sam ubola. Otvorio mi se carapoapetit.

Bukv najhvaljeniji odevni predmet u celoj mojoj historiji od random ljudi na ulici su carape. Ne znam da li da se zabrinem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back