Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.754
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a travuljina, odakle ona tu? Vrv treba da nikne stablo maslineJbg, moram razočaram narod da ja ipak imam noge.
A picu i zeleno na pici ne vidiš?!![]()
Snažne guzove imamDobro su tebi guzovi i do sad izdržali te visine![]()
Mene stavila na ignoreŠta bolan pričaš to?
Dala sam otkaz!
Izbacila iz stana skoro sav namještaj, auto dala u dobrotvorne svrhe, blokirala oca, sestru, tetke na telefonu.
Šta ptičaš to, kakve su ti to šale?![]()
Ostao prozor otvoren a komšija kosio travua travuljina, odakle ona tu? Vrv treba da nikne stablo masline![]()
Šta ti to zeleno na pici? Jel to od lekova?.Jbg, moram razočaram narod da ja ipak imam noge.
A picu i zeleno na pici ne vidiš?!![]()
Nisam ali sad ću, ti si mi baksuzirao da ne dobijem, te ovo ćeš, te ono ćeš, zinula ti gujica na moje pare eto sad, nikome ništa!Mene stavila na ignore![]()
Shvatam.Imam i dokaze ali nisu za javnost![]()
![]()
Usvojicu te. Imam 2 lit jogurta i lisnato testo u frizu. Dosta za pocetak dok te ne zaposlim u perionici automobilaŠta bolan pričaš to?
Dala sam otkaz!
Izbacila iz stana skoro sav namještaj, auto dala u dobrotvorne svrhe, blokirala oca, sestru, tetke na telefonu.
Šta ptičaš to, kakve su ti to šale?![]()
Metodom ofrljeSve zavisi od toga kako se meri![]()
Oce joj se nasadi neka roda na ovu pizzuOstao prozor otvoren a komšija kosio travu![]()
Koga bolan da zaposliš?Usvojicu te. Imam 2 lit jogurta i lisnato testo u frizu. Dosta za pocetak dok te ne zaposlim u perionici automobila![]()
MedeniPropade nam biznis plan...
Nego, ko mi dođe 100 kinti?![]()
Kako uspe i u ovaj kontekst da ga ubaciš...![]()
Jel pogodis to sto ciljasCiljam uvek visoko.
I veliko. Khm.![]()
Osećaj je neviđen, nit ga vidiš, nit ga osetišMere su glupe, osećaj je presudan![]()
![]()
Onaj koji kuka da ja nisam u priči i ne dobijam pare. E, sad plati čoveku 100 dinara, bičPropade nam biznis plan...
Nego, ko mi dođe 100 kinti?![]()
UvekJel pogodis to sto ciljas![]()
Ne mogu da odgovaram na tako intimna pitanjau čemu treba da prednjači konkretno![]()
Bukv paketić, kako gdje putujem, tako kupim nešto što mi je zanimljivo. Mada sam mogla i nešto sama isplesti, idu hladniji dani...on je meni poklonio onaj pleteni set, a ja bih njemu mogla nakurnjakSpremaš li mu poklon?![]()