Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.361
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti je to u glavi, sram ti uš'o i ne izlazi ti!
Mmmž, mmžž, žžžž ili mžžž?
Ništa ne pričam bez odobrenja od @ŽardinjeraPa delovalo je kao da si upoznat sa njenim čarapama.![]()
Daj još trojku za sedmicu.2, 4, 9, 13
![]()
Ništa ne pričam bez odobrenja od @Žardinjera
Ja sam tebi stvarno na blok
Neće ga ništa, neka protrlja malo Aladinovu lampu za sreću!
Zaslužio si ali mi mrskoJa sam tebi stvarno na blok![]()

Pa rekla sam gore, napisala što im se nije dopalo i tako...Dete zmijsko i covecje, sto su tebe trajnovali? Nikad nisam pit'o?

Onda bar gledaj šta je pisano na prethodnoj straniZaslužio si ali mi mrsko![]()

Mrsko mi i toOnda bar gledaj šta je pisano na prethodnoj strani
Ili je fora da stavno ponavljamo istu sliku jer sam je ja već ponovio![]()

Ti možeš da budeš asistent kad Heca i ja budemo držali predavanja kako se zarađuje trajni ban na forumimaPa rekla sam gore, napisala što im se nije dopalo i tako...![]()
Dok ne dobiješ sedmicu, dvojka si!Ja sam tebi stvarno na blok![]()

Sa mnomDok ne dobiješ sedmicu, dvojka si!
A ja ću mom @Tamburiks Oblom da šapnem sve brojeve i ima da delimo ako ubodemo!![]()

Evo gaaaqa, Krivak natakni se sam ili želiš mi da te nataknemo?!Evo ga, stiže
![]()

Znači Hećinica otpada?Sve na tri dijela, fino i pošteno!
Ali ja sam jedini bez razloga banovan. Prvi put. Ostale ne. Mada i ostale jer razlog za banovanje svaki drugi put je dupli nalog, a da nije bilo banovanja prvog puta, ne bi bilo ni duplih nalogaTi možeš da budeš asistent kad Heca i ja budemo držali predavanja kako se zarađuje trajni ban na forumima![]()
Da, rekao mi da sam seljančuraZnači Hećinica otpada?
njega kad nafatam uzeću mu i ovo što imaNemoj to... baš prethodni komentar mi bio da se skidam sa kocke.Dok ne dobiješ sedmicu, dvojka si!
A ja ću mom @Tamburiks Oblom da šapnem sve brojeve i ima da delimo ako ubodemo!![]()
Neka ih, ja izlazim, već sam u minusu sto dinara. Oni nek se navlače.Znači Hećinica otpada?