- Poruka
- 50.213
Ima ovde i nogu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ovde i nogu
Cenima da ima više cm štikla nego moj pimpekKoliko je to cm?![]()
Стилетоси
Imaju i baletanke više cm od tvog pimpeka.Cenima da ima više cm štikla nego moj pimpek
Cekas izvlacenje Loto a sanjala brojeve?Ma načuo si da večeras postajem bogata, priznaj?![]()
Ilegalna sam, teško vama ako me naljutite.Jel imaš oružani list za ovo
Imaju i baletanke više cm od tvog pimpeka.
Prvi dio tačan, drugi ne, nisam sanjala, prosto mi došli u prste, otkucala sam ih i sad smo tuCekas izvlacenje Loto a sanjala brojeve?
Gde tako razgolićena ide ugrad?
Imam veći od svih!Cenima da ima više cm štikla nego moj pimpek
Gde tako razgolićena ide ugrad?
zasto imam osecaj da ces imati 2 broja pogodjenaPrvi dio tačan, drugi ne, nisam sanjala, prosto mi došli u prste, otkucala sam ih i sad smo tuti da lupaš do penzije ja da hedonišem od sutra
![]()
Ne pravi se lud, pitam za izvlačenje![]()
To sam joj i ja rekao, još ima upalu nerva u dupetuGde tako razgolićena ide ugrad?
Ovo ako dignes u vis, mozes nekom da isteras okoImam i dokaze ali nisu za javnost![]()
![]()
Kako uspe i u ovaj kontekst da ga ubaciš...Cenima da ima više cm štikla nego moj pimpek
Sve zavisi od toga kako se meriCenima da ima više cm štikla nego moj pimpek
Šta bolan pričaš to?Gotovo. Dobili smo
Jbg, moram razočaram narod da ja ipak imam noge.Ima ovde i nogu![]()
Aj neka ti dođu bolji drugi put.Prvi dio tačan, drugi ne, nisam sanjala, prosto mi došli u prste, otkucala sam ih i sad smo tuti da lupaš do penzije ja da hedonišem od sutra
![]()
Ciljam uvek visoko.Ovo ako dignes u vis, mozes nekom da isteras oko![]()
Vadi se. Igraj rulet.Šta bolan pričaš to?
Dala sam otkaz!
Izbacila iz stana skoro sav namještaj, auto dala u dobrotvorne svrhe, blokirala oca, sestru, tetke na telefonu.
Šta ptičaš to, kakve su ti to šale?![]()
Hoće da mi ga uporedi sa štiklom.Kako uspe i u ovaj kontekst da ga ubaciš...![]()