Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.207
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I državu će prodati, i kosovo, i nisProdace i tebe i zeke.
Samo jedna žica. Preseku je - spadnu uši.Ne zelim da znam sta je iznutry kad se izvrne iz glave. Plasi me ovaj cika.
Pomisliće familija da si uzeo onih 46M€@Lorelaj92 hoces da mi pomognes da prodam Fabiju?![]()
Dikili kontaktSamo jedna žica. Preseku je - spadnu uši.![]()
Sad govorimo kako treba!Samo jedna žica. Preseku je - spadnu uši.![]()
Presekao si pogresnu zicku, joj.Dikili kontakt
Dileri za Snovka -zeke, zeke, zeke, zzzzz.Ima zeke?![]()
Bilo bi lepo ako jednog dana zaista bude tako
Dileri za Snovka -zeke, zeke, zeke, zzzzz.
Devize, devize.
Tuca dilery devedesetih za mesto, devize vs zeke.
Bilo bi lepo ako jednog dana zaista bude tako![]()
A zato si impresioniran! Zekopresioniran.Zeke se samo mnoze ako su odgovarajuci uslovi![]()
A zato si impresioniran! Zekopresioniran.
U ovoj zemlji nema tog leka koji bi me naterao da zavolim mogucnost da pamtim i budem svedok svim desavanjima od Prvog srpskog ustanka do danas. Mozak to naprosto ne bi izdrzao, sve cesce sebe hvatam u razmisljanjima kako je i za ovih 45 godina previse toga vidjenog.Bilo bi lepo ako jednog dana zaista bude tako![]()
Naravno da bi izdržao. Mozak za razliku od hard diska ima neograničen prostor za skladištenje podataka.Mozak to naprosto ne bi izdrzao,
U ovoj zemlji nema tog leka koji bi me naterao da zavolim mogucnost da pamtim i budem svedok svim desavanjima od Prvog srpskog ustanka do danas. Mozak to naprosto ne bi izdrzao, sve cesce sebe hvatam u razmisljanjima kako je i za ovih 45 godina previse toga vidjenog.