Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.361
Lo je postala sumnjiva od kako se skinula sa igle.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lo je postala sumnjiva od kako se skinula sa igle.
Lo je postala sumnjiva od kako se skinula sa igle.![]()
znaciPlus što je spominjala mladog doktora hm![]()
Obrisano je kao da je pominjanje mene prizivanje samog đavolaobrisano ako je bilo![]()
znaci
flertic ovo ono m?
![]()
I ja sam se setila curke.Pura me podseti na puricu odnosno ćurku koje je najgluplje jelo u univerzumu. Zašto, ali zašto to iko pravi, troši vreme i novac?
Uvek sam u fazonu - šta nije u redu sa ovim piletom, jel pokvareno? Zašto je ovako suvo i bezukusno.
Ne glupiraj se tu i kupi pile jednostavno, kakva crna ćuretina - piletina koja se ubuđala, osušila i istekao joj rok trajanja![]()
Ante Tomića i Čudo u Poskokovoj dragiPura me podseti na
U pravu si za to.I ja sam se setila curke.
Ali, ali. Pre dve zime na Bajloniju smo uzimali od batice Igora iz mlecne sale takvo belo curece da smo celu sezonu bili verne musterije. Kakvi suvo, samo se jelo. Nevidjeno. Ne znam cime su curke masirali. Hit, otkrovenje. E prosle zime su imali ipak manje lEpe. Oni to sezonski. I pustaju im muziku da ih se posle ne plase. Videla sam bepce na slici. Cureca sudbina.
Elem i dalje lepu i meku isto belo meso, ima cele godine ona mesara na lakat od mlecne hale. Sasvim je dobro. Ali ne i velicanstveno kao onda kod Igora. Do tada sam mislila kao ti da je suvo.
Ja sam slucajno videla i bilo mi malo zao naroda majke mi. Svi su bili ok.Nije mi jasno što bi uopšte neko pratio šta se piše na Analu
Who cares![]()
Pa nema 4 bota u Srbiji, već na hiljade. Moraju i oni nešto da ubodu.Ništa od našeg dobitka. Obni idi trči tamo i učlanjuj se
CiaoDobar dan vredni ljudi (a i oni ostali)
Ne mogu da kljucam, trenutno jedem samo na slamčicuCiao
ko sto vidis trenutno
nema price o seksu i hrani
tu smo samo mi pilici
Da kljucamo zajedno?
JojNe mogu da kljucam, trenutno jedem samo na slamčicu![]()
Kako misliš našeg!Ništa od našeg dobitka. Obni idi trči tamo i učlanjuj se
Ne mogu da kljucam, trenutno jedem samo na slamčicu![]()
Daaaaaaa. Šetala noćas po stanu kao ludača. Čudno mi da treba tako
Boli li?
Ovo je vrhovni.Pa nema 4 bota u Srbiji, već na hiljade. Moraju i oni nešto da ubodu.![]()