Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Prije bi to bilo blato.Pa šta sam ja onda, pesak?.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije bi to bilo blato.Pa šta sam ja onda, pesak?.![]()
Pa šta imam prelaziti, ne pišem sebi već vamaKako da ga ne ispravim kad pređem preko njega čitajući... Pojeo bih se posle.![]()
E to neka oni ispravljaju. Ja sam moje obavio.Ispravljam i ja, ali šta mi vrijedi kad me uvijek neko citira prije nego što ispravim![]()
E to neka oni ispravljaju. Ja sam moje obavio.![]()
Pa kad čitam redom postove... Kad samo napišem, pošaljem i pređem na nešto drugo, onda šta mu Bog, tj. ja, dao.Pa šta imam prelaziti, ne pišem sebi već vama![]()
Slobodan je stil, tako da si čovjek uistinu može dati mašti na volju.Mozda nesto okvirno![]()
Ti onda garant više voliš dopisivanje od priče telefonom jer kad pričaš ne možeš da brišeš riječi koje izlaze iz tvojih ustaPa kad čitam redom postove... Kad samo napišem, pošaljem i pređem na nešto drugo, onda šta mu Bog, tj. ja, dao.![]()
A kad te citiramo pa ti zamrznemo post takav kakav je?Kako da ga ne ispravim kad pređem preko njega čitajući... Pojeo bih se posle.![]()
Meni se sviđa da sam metal
Šta je, ja znam šta sam po feng šuiju, vi ne? Ćutimo, m?
Pa šta sam ja onda, pesak?.![]()
E, upravo to. Onda ni onih 15 min. ništa ne vrijedi, hahaha..Ispravljam i ja, ali šta mi vrijedi kad me uvijek neko citira prije nego što ispravim![]()
Pa kad se pošteno glasalo?Slobodan je stil, tako da si čovjek uistinu može dati mašti na volju.
Što se tiče onih imena, sad nešto razmišljam, ako pomažem, u tom slučaju nije u redu i da glasam.
Ili smijemo? Ne znam točno pravila oko toga.
Sigurno ćeš smisliti nešto lepo.Mozda nesto okvirno![]()
Zapravo, dešavalo mi se da bude dana (množina) kada ne progovorim ni jednu reč. Retko, ali da. A svakako malo.Ti onda garant više voliš dopisivanje od priče telefonom jer kad pričaš ne možeš da brišeš riječi koje izlaze iz tvojih usta![]()
Što je fora, ja neke prepoznam. Vidi se iz aviona stil i čiji je.Pa kad se pošteno glasalo?ja sam se uvijek trudila da prepoznam ko je pisao, i ako prepoznam nekoga koga antipatišem, da je za NIN-ovu nagradu napisala/napisao-nula poena!
![]()
Lepa ti suknjica.Žardinjera je izabrala horoskopski znak koji joj se sviđa, iako to nije njen uopšte, tako ću i ja element
Pogledajte prilog 1797362
Odgledao. Ne cima mene to ni najmanje. Reci sad.
Ništa... Vi citirate - vi ispravljajte.A kad te citiramo pa ti zamrznemo post takav kakav je?![]()
I ja sam dobra u prepoznavanju a i uvijek su isti pisaliŠto je fora, ja neke prepoznam. Vidi se iz aviona stil i čiji je.
Pa rekla sam tiiiii, šta hoćeš više od mene?!Odgledao. Ne cima mene to ni najmanje. Reci sad.
Hoćeš peti element?Žardinjera je izabrala horoskopski znak koji joj se sviđa, iako to nije njen uopšte, tako ću i ja element
Pogledajte prilog 1797362
Manowar-Metal Warriors