Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.163
Kako pereš grožđe?da ...zato ne mogu da jedem nista sto je iz vode....
ozbiljno, ne salim se.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako pereš grožđe?da ...zato ne mogu da jedem nista sto je iz vode....
ozbiljno, ne salim se.....
Jel svi moramo da pijemo pivo dok pišemo, da bude veselije?

Sumnjivo će biti i ako se bude zvala "U potrazi za medvjedom".Šalim se. Naravno da me nećete prepoznati, osim ako se priča ne zove "slatka mala izvrnuta torta "![]()
Njemu pomogne, otvori mu nove vidike.Jel svi moramo da pijemo pivo dok pišemo, da bude veselije?![]()

Sumnjivo će biti i ako se bude zvala "U potrazi za medvjedom".![]()
ni torta, ni medved, ni zubari ..... pa teško jeMože i đus.Jel svi moramo da pijemo pivo dok pišemo, da bude veselije?![]()
Joj, dobro da ništa nisam pila dok sam ovo čitala.A Snowko piše kako je tražeći zeku u šumi pošašoljio jajima pečurke u šumi koje je kasnije zamenio karfiolom.![]()
Nije naslov toliko bitan koliko cijeli kontekst.
Da, moram paziti na naslovni torta, ni medved, ni zubari ..... pa teško je
Ali bolje i to nego nas da čita. Onda bi tek svašta pisao.
Ne smijemo ga ometati u poslu.

On se prije pojavi ako spomeneš hranu ili zeku nego ako ga tagiraš.
Sad će dođe čim smo zeke pomenuli![]()

Ezoterična podela KvalitetaŠta je element?

Anestezija ti ne djeluje na bol?Sutra ću imati inspiraciju od anestezije. Neka bude veća doza, nema veze što ne deluje na bol![]()
Govorim mu to treći put, ali slaba vajda.Ezoterična podela Kvaliteta
Četiri Elementa- Vazduh,Voda,Zemlja i Vatra
Svaki ima svoju prirodu
Ti si Voda Zemlja

Jeeeeeej gde je torta, kolači,..... nešto?Posle 233 poruke ja tek sad skontala da sam umesto poznata postala VEOMA POZNATA oooouuuuujeeeeeeej![]()
![]()

Nema se vremena da se gleda iznad posta.Posle 233 poruke ja tek sad skontala da sam umesto poznata postala VEOMA POZNATA oooouuuuujeeeeeeej![]()
![]()
Slobodan je stil, tako da si čovjek uistinu može dati mašti na volju.
Što se tiče onih imena, sad nešto razmišljam, ako pomažem, u tom slučaju nije u redu i da glasam.
Ili smijemo? Ne znam točno pravila oko toga.
Žardinjera je izabrala horoskopski znak koji joj se sviđa, iako to nije njen uopšte, tako ću i ja element
Pogledajte prilog 1797362

Sigurno ćeš smisliti nešto lepo.
Manowar-Metal Warriors

A Snowko piše kako je tražeći zeku u šumi pošašoljio jajima pečurke u šumi koje je kasnije zamenio karfiolom.![]()

Zato što ga ne zanima i ne verujeGovorim mu to treći put, ali slaba vajda.![]()
Ispala na neizdepilirani pod!Jeeeeeej gde je torta, kolači,..... nešto?![]()