Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.702
Jesam, jedu mi se i mandarine ali odustajemJes popila kafu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, jedu mi se i mandarine ali odustajemJes popila kafu![]()
Sa Oblijem ili bez?Jes popila kafu![]()
Kako znaš kad nisi ni probala...Znači, fuj!![]()
Oblizaćemo OblijaSa Oblijem ili bez?![]()
Postojiali realna mogućnost da budemo besmrtni ako AI do 2030 postane svestan sebe i prođe Turingov test i ako dođe do sinergije ljudi mašina.
Bićemo u mogućnosti da uploadujemo svest u cloud i da nastavimo da živimo posle smrti fizičkog tela
Skynet je realniji.Postojiali realna mogućnost da budemo besmrtni ako AI do 2030 postane svestan sebe i prođe Turingov test i ako dođe do sinergije ljudi mašina.
Bićemo u mogućnosti da uploadujemo svest u cloud i da nastavimo da živimo posle smrti fizičkog tela
Ne!!Da li bi stvarno željeli da budete besmrtni ?
Meni to zvuči kao kazna.
Mislim bilo bi vjerovatno dovoljno vremena svugdje otić, probat, doživjet, sve filmove pogledat, sve knjige pročitat, ali kao... šta posle toga ?![]()
Da, želim videti šta se nalazi van granica nama poznatog svemiraDa li bi stvarno željeli da budete besmrtni ?
Kakva besmrtnost... Nekim ljudima se smuči život i pre penzije, pa samo voze onako na tempomatu.Da li bi stvarno željeli da budete besmrtni ?
Meni to zvuči kao kazna.
Mislim bilo bi vjerovatno dovoljno vremena svugdje otić, probat, doživjet, sve filmove pogledat, sve knjige pročitat, ali kao... šta posle toga ?![]()
Da li bi stvarno željeli da budete besmrtni ?
Meni to zvuči kao kazna.
Mmm... ništa.Da, želim videti šta se nalazi van granica nama poznatog svemira
Skynet ti je ti chatgpt, gemini, i slSkynet je realniji.![]()
Skynet ti je ti chatgpt, gemini, i sl
Misliš da je google slučajno svoj AI program nazvao Gemini baš kad je Uran ušao u Blizance (Gemini)
![]()
Dobro ih i razlikuje kad su svi isti.
Po sadašnjim teorijama putovanje unazad kroz vreme nije moguće, samo unapred.Ali bezbedno, da ne stradam npr. u Hićinom logoru.![]()
Već putuješ kroz vrijeme. Polako ali sigurno. Svakom minutom, satom, danom.. Prema budućnosti.Ja bih volela da može da se putuje kroz vreme!
Ali bezbedno, da ne stradam npr. u Hićinom logoru.![]()
A mene ne zoveš?!Podmetnuću otrovne bajadere da mi što pre dođeššto kaže onaj u sabirnom centru: dođi lepa, razboli se i umri
Ko pre Heroju - njemu Heroj.A mene ne zoveš?!![]()