Tamburiks
Ističe se
- Poruka
- 2.275
Da li se plombe tope?Oko 40-50k su čini mi se
Pri tom te ne spaljuju samog nego naguraju 3-4 sanduka pa onda podlože vatricu i posle vas sve zajedno strpaju u urnu. Imaš društvo odmah

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se plombe tope?Oko 40-50k su čini mi se
Pri tom te ne spaljuju samog nego naguraju 3-4 sanduka pa onda podlože vatricu i posle vas sve zajedno strpaju u urnu. Imaš društvo odmah
Pa bolje da me potvrde nego da se budim u sanduku!Daleko bilo![]()
Bele da, crne ne, čak i zubi prežive vatru.Da li se plombe tope?![]()
A šta te briga tad šta se topi ili ne, realno.Da li se plombe tope?![]()
TemuKoliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici.![]()
Ja kakve sam sreće niko me ne bi čuo.Tebi da stave zvonce
Kao u srednjem veku onima za koje su mislili da su vampiri
Ili bi se pravio da ne čujeJa kakve sam sreće niko me ne bi čuo.![]()
Krematorijum koliko znam ima samo u Beogradu i u Zagrebu. U Sarajevu sam vidjela isto, ali mislim da ne radi.Koliko koštaju kremacije? Imam utisak da nisu jeftine. Čitao sam da imaju problema sa biznisom jer crkva to ne odobrava pa im mušterije samo mi nevernici.![]()
Zanima me kako ću izgledati.A šta te briga tad šta se topi ili ne, realno.![]()
Zamisli založe, a ti kreneš da se budišBele da, crne ne, čak i zubi prežive vatru.
Pa bio je onaj slučaj kad su čoveka na samrti odveli kod zubara da mu povadi zlatne zube da ne bi bio sahranjen sa njima.A šta te briga tad šta se topi ili ne, realno.![]()
Pepeljasto!Zanima me kako ću izgledati.Ima da bude više plombi nego zuba.
![]()
Erm....idi googlaj aušvic, buchenwald i sl, verujem da ćeš naći slike kako to izgledaZanima me kako ću izgledati.Ima da bude više plombi nego zuba.
![]()
Volim što smo ovako pozitivne i optimističneZato je bolje da zadužiš nekoga da te probode kao ljude nekad da se ne povampire!![]()
![]()
Plaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...Krematorijum koliko znam ima samo u Beogradu i u Zagrebu. U Sarajevu sam vidjela isto, ali mislim da ne radi.
Chat gpt mi navodi neke baš male osnovne troškove kremacije, vjerovatno je skuplje. Jedino što je bezveze što se urna ne može iznosit s groblja. Mada možda se to promijeni dok dođe moje vrijeme. Voljela bih da me prospu u more.![]()
Nećeš izgledatiZanima me kako ću izgledati.Ima da bude više plombi nego zuba.
![]()
Ne mere da se mešaš i ideš u večnost sa drugima!Oko 40-50k su čini mi se
To se drži na komodi pored ruteraPlaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...![]()
Pa to je jeftino baš. Ali mi se ne dopada to da gorim zajedno s drugima.Oko 40-50k su čini mi se
Naravno da se plaća. Dobiješ kasetu u kolumbarijumu.Plaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...![]()
Pa neće da pale peć za tebe jednu, znaš koliko to struje povučePa to je jeftino baš. Ali mi se ne dopada to da gorim zajedno s drugima.![]()
Sva sreća pa nismo pravoslavciNe znam kako da vam kažem ali pravoslavlje ne odobrava kremiranje![]()
Vjerovatno, znam samo da se ne može iznositi.Plaća se mesto za urnu? I od toga napravili biznis...![]()