Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Prilozi

• 20250721_214525.jpg
    20250721_214525.jpg
    79,8 KB · Pregleda: 2
Ah, slatki povratak u trčanje u šorciću i majici :zaljubljena: Čak mi je i malo vruće bilo. Mislim da ću i preko zime ovako, gornji delovi smaraju.
Ne znam šta mi je gore: ili kad muškarci koriste umanjenice za svoje odjevne predmete ili kad kažu da piške, kakaju :D

Ne znam šta mi je gore: ili kad muškarci koriste umanjenice za svoje odjevne predmete ili kad kažu da piške, kakaju :D
Dobro me podseti, baš mi se piškilo kad sam trčkarao i jedva sam čekao da dođem kućici da izujem patikice, skinem šorcić i obavim nuždicu :zaljubljena: Onda sam ručkao, pa skinuo majčicu da se tušnem, ali sam prvo kakio ☺️

Bolan, šorcić je kratak trkački šorc koji ukazuje da je napokon otoplilo za njega, prethodnih dana sam nosio onaj do kolena.

Dobro me podseti, baš mi se piškilo kad sam trčkarao i jedva sam čekao da dođem kućici da izujem patikice, skinem šorcić i obavim nuždicu :zaljubljena: Onda sam ručkao, pa skinuo majčicu da se tušnem, ali sam prvo kakio ☺️

Bolan, šorcić je kratak trkački šorc koji ukazuje da je napokon otoplilo za njega, prethodnih dana sam nosio onaj do kolena.
Bona* :)

Obuci sad neki džemperak :D da se ne pregladiš, i čarapice zbog jajnika :D
A da, još mi je gore od gore nabrojanog kad ženska ima 90 kila i svoju košulju zove košuljica, jaknu br 48 jaknica itd :D

Poslednja izmena:

Back