Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Nisam nikad imala problema sa sinusima, al sad kad me zubar dohvati, verovatno hoću, tako da.... zapisaću....
Kate Hudson Writing GIF by The Drew Barrymore Show
Joj ne daj Bože ikada sinuse da osetiš. 😬

Ja sam jednom toliko zaribala da sam završila na precovanju nedelju dana i sumnjam da je od tada sve počelo sa mojim ludilom, do tad sam bila normalna? :huh: :srecna::mrgreen:

Ali su mi precovanjem garant i deo mozga isisali, ne samo sadržaj iz sinusa. :hahaha1:

Ja sam jednom toliko zaribala da sam završila na precovanju nedelju dana i sumnjam da je od tada sve počelo sa mojim ludilom, do tad sam bila normalna? :huh: :srecna::mrgreen:

Ali su mi precovanjem garant i deo mozga isisali, ne samo sadržaj iz sinusa. :hahaha1:
znači ja ću ostati ista. :srecna: Luđa ne mogu biti

Ja imam problem sad, i to je sve od upale desni.
Ovo je stvarno da odes u off

A ti si sto posto u pravom životu tiha, introvertna i mirna kao bubica 🤣
Pa ja sam teška asocijala, samo sa ljudima sa kojima kliknem i sa kojima delim isti dijapazon dg ja pustim svoje ludilo da dođe do izražaja. E onda si nahebao! :zaljubljena:

Ne zaslužuju svi moje ludilo, samo privilegovani moju da ga osete! :srecna:

Inače, koja faca bude uvek u fazonu:

1759838433613.gif

Samo dignem obrvu i ustrelim 'ladnim pogledom! :srecna:

Jednom kolegi je valjda smetala muzika sa radia (kažem valjda jer se nikad nije izjašnjavao) i onda kad je posle par mjeseci pukao - GASI TU MUZIKU!!! Bilo je ovo Hasan seckati fazon, ono spašavaj se ko može, para počela na uši da mu izlazi :eek:
Umjesto da je fino na početku rekao da mu smeta, ugasili bi i ćao.

Back