Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.050
Ja sam skapirao odmahAaaaaa to sam zaboravila![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam skapirao odmahAaaaaa to sam zaboravila![]()
kod tebe danas 6. vodopad....Ma šalila sam se. Kod mene ni jedan mjesec ne završava na "ar".![]()
Vidim po tebi da treba kupiti taj koji ti piješIli naruči online. Ako do apoteke, ne do bilo koje. A ima i po zdravim hranama, prodavnicama suplemenata![]()
Ja ne pijem, samo prodajemVidim po tebi da treba kupiti taj koji ti piješ![]()
Eto, dobro ti radi mozak. Nemo' se žališJa sam skapirao odmah![]()
Prvo sam mislila da si doktor, pa da si ortoped a sada si ili farmaceut ili dilerJa ne pijem, samo prodajem![]()
Toga kod tebe nema?Jesenji umor
Nisi do sada gledala taj film?
Ja ga odgledala minimum 5-6 puta.
jel piva?I mene ove poslednje boce udarile na pospanost, borim se da ne zahrčem.
Kara mojaaaa![]()
Hahaha, našalila sam se, da.Aaaaaa to sam zaboravila![]()
Vodopad, listopad.. Slično je.kod tebe danas 6. vodopad...., sto bi kazo Marinko Cutuk....
Joj, drago mi je da jesi. Greek Wedding je zapravo upao slučajno, Žard me podsjetila na one tete.
A onda ga tematikom povezala s tim francuskim. Od ta tri koja si pogledala, dva su francuska?![]()
Od viška glava ne boliImam ga i previše.
Nemoj spavati, bori se i dalje, nisam te dugo čula, karaI mene ove poslednje boce udarile na pospanost, borim se da ne zahrčem.
Kara mojaaaa![]()
Nemam pivo, a i da imam odakle mi.jel piva?
ima preko cele godine, nije vezano za godišnje dobaToga kod tebe nema?![]()
Ja primetila da sam raspoloženja kad pijem d vitamin a i apetit mi je slabiji od njega. I od hroma istoJe l vi ozbiljno primijetite promjene kad pijete vitamine?
Mislim da sam ja samo od jednih baš vidjela razliku, a pila sam ih i ne znam koliko![]()
Pada mi. Glava.Nemoj spavati, bori se i dalje, nisam te dugo čula, kara![]()
Ogromne, ali samo ako se kupuju na pravom mestu.Je l vi ozbiljno primijetite promjene kad pijete vitamine?
Mislim da sam ja samo od jednih baš vidjela razliku, a pila sam ih i ne znam koliko![]()
ja tek poslije sestog vitamina primjetim razliku...proljepsam se, i malo popametim....Je l vi ozbiljno primijetite promjene kad pijete vitamine?
KrevetfestOktobarfest
Pozdrav svima![]()
Kad smo kod francuskih, ne znam jesam ti rekla za ovaj?E da, i Amelie je francuski, ali to sam zaboravila![]()