Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.034
Vigantooool najbolji od sve dece, sama ga doziraš, jedna kap 500i.j.!Piješ kapi ili tablete?
Opet sam jedina ozbiljna ovdje![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vigantooool najbolji od sve dece, sama ga doziraš, jedna kap 500i.j.!Piješ kapi ili tablete?
![]()
Tablete žute boje kao suncePiješ kapi ili tablete?
![]()
Pa da, baš su neozbiljni. Pogotovo Pero.Piješ kapi ili tablete?
![]()
A ne pada mi na pamet da se reklamiram, ali ako nekom nešto stvarno treba, nek šibne pp.a pravo mjesto je?![]()
Ne znam imam li baš samo jedan najdraži, možda eventualno po kategorijama/žanru gdje bi ih se dosta našlo.
Ali ovako na prvu da izdvojim jedan od dražih, rekla bih Dead Poets Society. Koji je tebi?
Uteraj mi uteraaaj kola u garažu. Di mi je mikrofooooon?!Kaži. Uteraj![]()
ja samo kapi...dosta kapi.....a ponekad i dim inhaliram.....i kada uparim vitamine kapi i vitamine dim postanem Bob Marli....kosa mi se ufrcka i dobijem braon boju....Piješ kapi ili tablete?
![]()
Uteraj mi uteraaaj kola u garažu. Di mi je mikrofooooon?!
Htela sam napisati da preporučuje nam oralno dopingovanje.![]()
Eto, ti si srećna konzumatorka
Ja počela pre neki dan. Joj kad krenem da divljam ovde![]()
Joj, Audrey. Kako nju volim.Taj me podsjeća na srednju školu
Preteško mi je jedan
Premišljam se da li da izdvojim Harold and Maude ili Doručak kod Tifanija![]()
Vitamini minerali na naše ćelijice!Šta da se lijepi?![]()
A ne pada mi na pamet da se reklamiram, ali ako nekom nešto stvarno treba, nek šibne pp.
Za njega mislim da je ozbiljan.Ne mogu zaključiti da li si ozbiljan ili se šališ
![]()
ja samo kapi...dosta kapi.....a ponekad i dim inhaliram.....i kada uparim vitamine kapi i vitamine dim postanem Bob Marli....kosa mi se ufrcka i dobijem braon boju....
Ma on je ozbiljan dečak, pretpostavljam.Ne mogu zaključiti da li si ozbiljan ili se šališ
![]()
Normalno!Oralno je normalno, oralno je moralno![]()
Stavi pravu stvar na/u pravo mesto!a pravo mjesto je?![]()
I čini to često!Normalno!
Stavi pravu stvar na/u pravo mesto!![]()
![]()