The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 82.907
ZnaciJa sam sam u kancelariji, tako da ne kupujem za druge
Nemamo topli![]()
nisam usamljen u tome
jbg
radimo gde mozemo i snalazimo se
mi nemamo ni regres mi prekovremeni rad
ma nista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZnaciJa sam sam u kancelariji, tako da ne kupujem za druge
Nemamo topli![]()
morate da imate, ja sam ceo život u državnoj službi, na svakom poslu sam imao topli obrok i regresNe vidim tu stavku u obračunu plate koji dobijamo mailom![]()
Sviđa mi se ova devojka u svakom smislu, za bolje ni nisam
Koliki ti je?morate da imate, ja sam ceo život u državnoj službi, na svakom poslu sam imao topli obrok i regres
Trebalo bi da se imamorate da imate, ja sam ceo život u državnoj službi, na svakom poslu sam imao topli obrok i regres
Nama su ukinuli prekovremeni rad.mi prekovremeni rad
Kod nas je nekih meseci odobren prekovremeni rad. Ja sam jedan od retkih koji to uvek ignorišemi nemamo ni regres mi prekovremeni rad
pa topli obrok, za njega i kažemTopli obrok bolan![]()
Ovde je slicnoNama su ukinuli prekovremeni rad.
Zato sad muku muče kad treba da se ostaje jer niko nećeda ostaje za džabe pa onda radovi kasne po nekoliko nedelja čak i meseci dok ne angažuju spoljnu firmu i njihove radnike.
Umesto da nama daju te pare koji znamo šta treba i kako da se uradi oni dovode likove koji ne znaju razliku između krstastog i ravnog šrafcigera.
Nemali broj puta do sad su napravili havariju jer nemaju pojma šta rade.
Ja radim kako moramKod nas je nekih meseci odobren prekovremeni rad. Ja sam jedan od retkih koji to uvek ignoriše![]()
ako se sećam kolektivnog mislim da nam je oko 500-600 din po danu
Uvijek si kao beba neka velikaTo imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kineza
Vidi se ovde na slici
Pogledajte prilog 1795986
Nema, kad se potpisivao Kolektivni ugovor, dugo se pregovaralo sa Brnabom da se topli obrok unese, na kraju jeste, ali uz ogradu - ako ima novca za to i pogodi šta - nikad nismo dobiliKako nemate?
Dokle ćeš da nam staješ na muku što mi nemamomorate da imate, ja sam ceo život u državnoj službi, na svakom poslu sam imao topli obrok i regres
Mi imamo, ali ne doživjeh nikad da mi isplateNama su ukinuli prekovremeni rad.
Kralju proseku manje od sat godišnje.
to je i nama za stimulaciju isto formulisano: ako ima sredstava biće
Nema, kad se potpisivao Kolektivni ugovor, dugo se pregovaralo sa Brnabom da se topli obrok unese, na kraju jeste, ali uz ogradu - ako ima novca za to i pogodi šta - nikad nismo dobili![]()