Tamburiks
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti mjeriš grame ili pare bolan?Za doručak sam pojeo burek i 2 pogačice, a preostale 2 pogačice će biti za užinu. Pored toga za užinu imam kruškukoju sam poneo od kuće. Jutros pre doručka sam na poslu za jutranju užinu pojeo 2 štrudle od po 20g.
Pošto sam u 2. polovini septembra bio na odmoru, neko vreme nisam jeo picukod Ševa, valjda sam je nakon toga jeo 1.10.
Ti si mala, a ja imam 190cm![]()
To je zato što se kačiš s meneIzbaksuzirao si mi lekiće, a i pogrešno bockanje si mi manifestovao!![]()
Članci zabranjena zona?Sramota, ja ću da kažem Ne niže od buta, ja sam ženka zauzeta!
Mere ih proizvođači i prodavciJel ti mjeriš grame ili pare bolan?
Držim fige da do sutra bude ko nova!Nema toga kod nas.
L svakako danas ostaje u krevetu.
Ja uvijek kupujem bar 3 x više za raju na poslu. Ako ko naiđe, ebigaMere ih proizvođači i prodavci![]()
Ti za klopu na poslu ne potrošiš ni pola love koju dobiješ uz platu za topli obrokMere ih proizvođači i prodavci![]()
Razmagnetiši me!To je zato što se kačiš s mene
Lepo ti kažem da sam zaštićen a ti i dalje kidišeš![]()
U pravu s.Od nogu sve kreće moj Obli!![]()
Hvala.Držim fige da do sutra bude ko nova!![]()
I stiglo do guza i tu stalo!U pravu s.I jeste ti sve krenulo od noge.
![]()
Izbaksuzirao si mi lekiće, a i pogrešno bockanje si mi manifestovao!![]()
Ja sam sam u kancelariji, tako da ne kupujem za drugeJa uvijek kupujem bar 3 x više za raju na poslu. Ako ko naiđe, ebiga![]()
Nemamo topliTi za klopu na poslu ne potrošiš ni pola love koju dobiješ uz platu za topli obrokkolki vam je topli?
Ne vidim tu stavku u obračunu plate koji dobijamo mailomKako nemate?
Kako misliš nemate topli?Ja sam sam u kancelariji, tako da ne kupujem za druge
Nemamo topli![]()
Kod nas nije ni prestajalaPočela kiša.