Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.410
A jesJel olakšavajuća okolnost što je prvo zamolim da sama izađe, vrištim i trčim po stanu da shvati da treba da ide?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesJel olakšavajuća okolnost što je prvo zamolim da sama izađe, vrištim i trčim po stanu da shvati da treba da ide?
Ok, večeras ćeš, na ignore ćeš do prekosutra![]()
Više puta sam išao na taj ignor nego što sam se logovao na Krstu.
![]()
Više puta sam išao na taj ignor nego što sam se logovao na Krstu.
![]()
Baš me teraš da ti pričam jednu traumu sa spavanja? (Od više njih)A reci mi Obli, jel ti prijalo kad ti je nesrećni čovjek kojem si zaboravio ime a iz Azije je, dirao stopala![]()
Nemoj, evo ako budeš dobar smisliću ti novo imeBaš me teraš da ti pričam jednu traumu sa spavanja? (Od više njih)![]()
Jaooo...
Bolje ikad nego nikad!Tek sad?
Ti skontao nakon 139 poruka napisanih hahahaJaooo...
Pa nisam više poremećeni član!
Sad se i ističem u tome!![]()
Ćera ima one čarapapapuče.Ja kad mi je baš toplo skinem pape zavičajke a obujem papuče obložene vunom![]()
Dobro... Znači ja krenuo da spavam, već me uhvatio san...Nemoj, evo ako budeš dobar smisliću ti novo ime![]()
Šta je to, hoću ja toĆera ima one čarapapapuče.
Nosi ih od jeseni do proleća.
To počela da nosi da je ne bih stalno opominjala obuj se...
Bio sam zauzet objašnjavanjem onog mog posta na tih 139 poruka.Ti skontao nakon 139 poruka napisanih hahaha
Ma ja samo u vunu vjerujem, kad je hladno nosim oveĆera ima one čarapapapuče.
Nosi ih od jeseni do proleća.
To počela da nosi da je ne bih stalno opominjala obuj se...
Baš me teraš da ti pričam jednu traumu sa spavanja? (Od više njih)![]()
I nastavak oriče ću saznati ujutro...Dobro... Znači ja krenuo da spavam, već me uhvatio san...
![]()
Evo ideeem ja, nek priča, napričo se dabogda!I nastavak oriče ću saznati ujutro...
Uslikaću ujutro.Šta je to, hoću ja to![]()
Ne idi kad je najzanimljivije.I nastavak oriče ću saznati ujutro...
ja isto ne volim da ubijem. Bacim enciklopediju na bubu i onda je ona ubije![]()