Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Ja stvarno odoh.
Treba uraniti ujutro.
Iako je društvo super.
E moja Roki :(
Valja meni i ujutro zbuniti portira :D
Dolazim redovno ranije pola sata minimalno, ne jer sam pčelica nego zbog parkinga, dođem dok je još noćni portir u smjeni, radi do 7 ujutro, moje radno vrijeme od pola 8. Onda me dnevni portir zove oko 8: samo da provjerim jesi li u zgradi... :D

Happy Dance GIF by Love in Kilnerry
E zato ne nosim pidžamu . Treba ovako da se ponašam? :manikir:

Sat vremena ste razgledale po prodavnici? 😲
To nije obična prodavnica,to je DM
JA koju kozmetika uopšte ne zanima kupujem tamo hranu,lekove,hranu za mačke,posip za mačke i jednom i čarape sa vutrama
Kupujem organsku hranu neznatno skuplju a inače je mnogo skupljs
E sad dodaj tome i obilje kozmetike koja normalne žene zanima
Uz to su i ljubazni a imaju i dobru karmu- bez pompe prilično daruju u humanitarne svrhe

To nije obična prodavnica,to je DM
JA koju kozmetika uopšte ne zanima kupujem tamo hranu,lekove,hranu za mačke,posip za mačke i jednom i čarape sa vutrama
Kupujem organsku hranu neznatno skuplju a inače je mnogo skupljs
E sad dodaj tome i obilje kozmetike koja normalne žene zanima
Uz to su i ljubazni a imaju i dobru karmu- bez pompe prilično daruju u humanitarne svrhe
Mi nismo stigle do hrane.
Obradile šampone, kupke, razne kremice, ćera počela da istražuje neke šminke, uglavnom labela, maskare, korektore.
Ja htela taj deo sa hranom, ćera parfeme i odjednom kraj radnog vremena.

E moja Roki :(
Valja meni i ujutro zbuniti portira :D
Dolazim redovno ranije pola sata minimalno, ne jer sam pčelica nego zbog parkinga, dođem dok je još noćni portir u smjeni, radi do 7 ujutro, moje radno vrijeme od pola 8. Onda me dnevni portir zove oko 8: samo da provjerim jesi li u zgradi... :D
Meni počinje oko 7h.
Zavisi ko od službenika otvara.
Volim ujutru kafu laganica popiti.

Ćera ima one čarapapapuče.
Nosi ih od jeseni do proleća.
To počela da nosi da je ne bih stalno opominjala obuj se...
To imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kineza

Vidi se ovde na slici

ded0ecd2-690d-40af-9d72-551107302ff1-1_all_2283.jpg

Back