Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.437
Ne idi kad je najzanimljivije.Ujutru se objašnjavamo pola dana šta sam hteo reći večeras.
![]()
Nisi mi odgovorio na pitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idi kad je najzanimljivije.Ujutru se objašnjavamo pola dana šta sam hteo reći večeras.
![]()
E moja RokiJa stvarno odoh.
Treba uraniti ujutro.
Iako je društvo super.
Nisi mi odgovorio na pitanje![]()
Ne bih znao reći.
Odgovorena sva pitanja. Sve jasno.
![]()
E zato ne nosim pidžamu . Treba ovako da se ponašam?
TrebaE zato ne nosim pidžamu . Treba ovako da se ponašam?![]()
ne znaš da skačeš bez pidžame?Treba
Jedino u čemu uživam kad sam u hotelu je skakanje po krevetumog mi žao
![]()
Pa ti si povezala ponašanje sa pidžamom, ne jane znaš da skačeš bez pidžame?![]()
To nije obična prodavnica,to je DMSat vremena ste razgledale po prodavnici?![]()
Bilo kojiKo je onaj supermoderator ovde, da joj pošaljem poruku kad već gospodin botina insistira?
Joj ne znamGde se to kupuje?
Pa ti si povezala ponašanje sa pidžamom, ne ja
Najradije skačem gola![]()
Mi nismo stigle do hrane.To nije obična prodavnica,to je DM
JA koju kozmetika uopšte ne zanima kupujem tamo hranu,lekove,hranu za mačke,posip za mačke i jednom i čarape sa vutrama
Kupujem organsku hranu neznatno skuplju a inače je mnogo skupljs
E sad dodaj tome i obilje kozmetike koja normalne žene zanima
Uz to su i ljubazni a imaju i dobru karmu- bez pompe prilično daruju u humanitarne svrhe
Meni počinje oko 7h.E moja Roki
Valja meni i ujutro zbuniti portira
Dolazim redovno ranije pola sata minimalno, ne jer sam pčelica nego zbog parkinga, dođem dok je još noćni portir u smjeni, radi do 7 ujutro, moje radno vrijeme od pola 8. Onda me dnevni portir zove oko 8: samo da provjerim jesi li u zgradi...![]()
Ovo što ćera ima kupljeno je u čarapari.Gde se to kupuje?
To imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kinezaĆera ima one čarapapapuče.
Nosi ih od jeseni do proleća.
To počela da nosi da je ne bih stalno opominjala obuj se...
Nzm šta je slađe, čarape ili maca.To imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kineza
Vidi se ovde na slici
Pogledajte prilog 1795986
Sad mi je jasnije što si u sexualnoj penzijiTo imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kineza
Vidi se ovde na slici
Pogledajte prilog 1795986