Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Sad mi je jasnije što si u sexualnoj penziji :D
shannon-sharpe-pointing-with-hands-i04851swmtn5au9q.gif

još helanke kad obučem i ove čarape shvaćate zašto se žene krste kad me vide :srecna:

Dolazim redovno ranije pola sata minimalno, ne jer sam pčelica nego zbog parkinga, dođem dok je još noćni portir u smjeni, radi do 7 ujutro, moje radno vrijeme od pola 8.
Nema smisla da im poklanjaš preko pola sata svakog radnog dana. Dobila bi u vremenu ako ne bi išla autom.
Npr. ja na posao treba da dođem između 07:30 i 08:00. Oni koji dolaze autom moraju da dođu znatno ranije zbog parkinga. Ja krećem od kuće u vreme kada su oni već na poslu, jer idem gradskim prevozom i peške. Jutros sam stigao u 07:39 i ostaću do 15:39. Uglavnom im ne poklanjam ni minut :)

Nema smisla da im poklanjaš preko pola sata svakog radnog dana. Dobila bi u vremenu ako ne bi išla autom.
Npr. ja na posao treba da dođem između 07:30 i 08:00. Oni koji dolaze autom moraju da dođu znatno ranije zbog parkinga. Ja krećem od kuće u vreme kada su oni već na poslu, jer idem gradskim prevozom i peške. Jutros sam stigao u 07:39 i ostaću do 15:39. Uglavnom im ne poklanjam ni minut :)
Poklanjaju i oni meni 90% plate, realno zaradim pošteno 10% :D
Prošlo 9 ja još kafenišem. Znači ciao!

Back