Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji prelaz... Gore noga gola, a stopala super izolovana.To imam i ja, prejaka stvar, godinama unazad nosim po kući, kupljene na temu ali ima i kod kineza
Vidi se ovde na slici
Pogledajte prilog 1795986
moja klasična zimska odeća za po kućiKoji prelaz... Gore noga gola, a stopala super izolovana.![]()
Sad mi je jasnije što si u sexualnoj penziji![]()
Opet ti i stopalaKoji prelaz... Gore noga gola, a stopala super izolovana.![]()
Jel počeo da pokazuje svoju nastranost jel?Opet ti i stopala![]()
i ja tako sedim i onda se pokrijem sa dva jorgana i dva ćebeta i tresem se![]()
Jel počeo da pokazuje svoju nastranost jel?![]()
pa to sam kazoValjda duge gaće.![]()
Šta ja... Mačak kači noge po forumu.Opet ti i stopala![]()
die beste, die beste, nemačka medicina najbolja na svetuTo nije obična prodavnica,to je DM
Ti ih primijetišŠta ja... Mačak kači noge po forumu.![]()
ne cveta cveće tj parking ni u vaše preduzećene jer sam pčelica nego zbog parkinga
Nema smisla da im poklanjaš preko pola sata svakog radnog dana. Dobila bi u vremenu ako ne bi išla autom.Dolazim redovno ranije pola sata minimalno, ne jer sam pčelica nego zbog parkinga, dođem dok je još noćni portir u smjeni, radi do 7 ujutro, moje radno vrijeme od pola 8.
Kad se budu kačili drugi delovi tela, primetiću i njihTi ih primijetiš![]()
Poklanjaju i oni meni 90% plate, realno zaradim pošteno 10%Nema smisla da im poklanjaš preko pola sata svakog radnog dana. Dobila bi u vremenu ako ne bi išla autom.
Npr. ja na posao treba da dođem između 07:30 i 08:00. Oni koji dolaze autom moraju da dođu znatno ranije zbog parkinga. Ja krećem od kuće u vreme kada su oni već na poslu, jer idem gradskim prevozom i peške. Jutros sam stigao u 07:39 i ostaću do 15:39. Uglavnom im ne poklanjam ni minut![]()
Strašno!Kad se budu kačili drugi delovi tela, primetiću i njih
(Kako strašna rečenica bez konteksta...)
Zvučiš kao Buffalo Bill iz Kad Jaganjci UtihnuKad se budu kačili drugi delovi tela, primetiću i njih![]()
Čudak je, što jes-jesZvučiš kao Buffalo Bill iz Kad Jaganjci Utihnu![]()
Mora čovek imati neki hobi.Zvučiš kao Buffalo Bill iz Kad Jaganjci Utihnu![]()
Koji Bufalo Bil.Zvučiš kao Buffalo Bill iz Kad Jaganjci Utihnu![]()