mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.036
Samo umotaj u ćebe, ili ih pre toga potopi u lavor sa mlakom vodom.Tebi je rešenje da postaneš alkoholičar.
Meni uvek ledene noge.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo umotaj u ćebe, ili ih pre toga potopi u lavor sa mlakom vodom.Tebi je rešenje da postaneš alkoholičar.
Meni uvek ledene noge.![]()
Samo pape zavičajke, vuneneSamo umotaj u ćebe, ili ih pre toga potopi u lavor sa mlakom vodom.
To su nečije druge danas.Nekad danas.
Napisao si: ja dolazim bos.To su nečije druge danas.![]()
Kakve bre provere?Samo NEMOJ večeras, taman sam izvršila sve provjere u stanu, ispod namještaja, na namještaju i sl. da provjerim ima li neka babaroga, leptir, skakavac, krokodil itd.
Sigurnosne. Šta je smiješno?Kakve bre provere?![]()
Napisao si: ja dolazim bos.
Pa provera.Sigurnosne. Šta je smiješno?![]()
StalnaPa provera.Ček, to stalna praksa ili danas nešto posebno?
![]()
Dovoljno je otvoriti vrata ili prozor.Savetovaću te kako da izbaciš slepog miša. Imam iskustva.Mislim da sam to već pisao ovde.
![]()
Pa jesi normalna.Jeste mi hladno
ne smem ovde da pišem zašto ne volim pidžamu , nek misle da sam normalna![]()
Ako nekad slučajno zaboravim da skinem čarape uveče u toku noći ih skinem.Samo pape zavičajke, vunene![]()
Ja kad mi je baš toplo skinem pape zavičajke a obujem papuče obložene vunomDovoljno je otvoriti vrata ili prozor.
Pa jesi normalna.
Ako nekad slučajno zaboravim da skinem čarape uveče u toku noći ih skinem.
Ne mogu u čarapama da spavam.
Pa ubij ga.Stalna
Svoj ti poso, šta mi teško obletiti stan i pregledati, bolje nego da me probudi nešto živo i što se mrda![]()
Ne mogu ja ubiti drugo živo bićePa ubij ga.Čim te neko/nešto budi pre vremena to se ubija.
Tiganj pored kreveta.
Meni nije bilo. Valjda im unutra sonar malo teže radi.Dovoljno je otvoriti vrata ili prozor.
A šta ako se ispod kreveta sakrio neki manijak, neki psiho?Pa ubij ga.Čim te neko/nešto budi pre vremena to se ubija.
Tiganj pored kreveta.
Ok, večeras ćeš, na ignore ćeš do prekosutraMeni nije bilo. Valjda im unutra sonar malo teže radi.Pola sata je jadnik pokušavao da ubode kvadrat prozora.
ja isto ne volim da ubijem. Bacim enciklopediju na bubu i onda je ona ubijeNe mogu ja ubiti drugo živo biće![]()
Kako možete? Pa i buba ima mamu, djecu, mužjaka, neko je čeka kod kućeja isto ne volim da ubijem. Bacim enciklopediju na bubu i onda je ona ubije![]()
Kad bude Minka vs. mišić, promenićeš mišljenjeNe mogu ja ubiti drugo živo biće![]()
Kad bude Minka vs. mišić, promenićeš mišljenje![]()
Odavali bi sada minut ćutanja nesrećnom manijaku.A šta ako se ispod kreveta sakrio neki manijak, neki psiho?
Neš više Minka gledati ID X prije spavanja, ja ti kažem!![]()
Jel olakšavajuća okolnost što je prvo zamolim da sama izađe, vrištim i trčim po stanu da shvati da treba da ide?Kako možete? Pa i buba ima mamu, djecu, mužjaka, neko je čeka kod kuće![]()
A reci mi Obli, jel ti prijalo kad ti je nesrećni čovjek kojem si zaboravio ime a iz Azije je, dirao stopalaOdavali bi sada minut ćutanja nesrećnom manijaku.![]()