Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ali koji? Ajdeeeee breeee, ovde sve devojke i ne mogu dobiti odgovorJa sam to imala!
Minijaturni usisivačić na baterije
Ali, ako si neurotičan ko ja, čupkanje tih ćebica značajno pomaže kod smirivanja OKP- a
Ne znam kakvi su ali to je toDobro, ali koji? Ajdeeeee breeee, ovde sve devojke i ne mogu dobiti odgovor![]()
Sa brijačem?Da budem poštena, nisam probala aparat
Mislim da ga još negde imam
Ja to ručno
NeeeeeSa brijačem?
Taman koliko treba!
Ali ništa lepše nego sedeti u vunenom džemperu, mislim da ću krenuti i da spavam u njima![]()
Kuduz, kao i dosta tih BiH filmova, oslikava tadasnji zivot uBosni, i stvarnost koja se dogadjala ljudima. Ne u gradovima, ali kad se malo makne iz gradova, Bosna je jos uvijek u to doba prilicno zivjela nekim svojim zivotom. Tako da takvi filmovi se vjerovatno i ne dozivljavaju, i nisu izazvali veliku slavu u Srbiji, zato sto si morao poznavati taj mentalitet, i donekle biti okruzen njime, da bi u potpunosti razumio film.Nije bas da je "Kuduz" toliko poznat i da je stekao slavu u Srbiji, jer je za razliku od ostalih poznatih BiH filmova ovaj izasao u predvecerje rata...
Da, ja bih poludeo da krenem ručno. Još ih imam par komada. Tačno bi me u Lazu vodili posleTaman koliko treba!
Zanimljivo je da meni smiruju živce poslovi za koje ih drugi nemaju, a neke druge " normalne" radnje me izluđuju
Pa onda kupi aparatićDa, ja bih poludeo da krenem ručno. Još ih imam par komada. Tačno bi me u Lazu vodili posle![]()
Ali neku laganicu.Zavali se, pusti muziku i kreni da čupkaš![]()
U doba ex-yu Srbija je imala najvecu produkciju filmova - ipak su najvece filmske kuce i najpoznatiji glumci bili u Srbiji. Pravljeni su filmovi koje su mogli da shvate svi sa podrucja ex-yu.Ja sad kontam da ni ne znam neke van srpskih ili onih iz sfrj.Bar ne ovako iz glave.
E, sad dok pričamo, setio sam se da jesam i to majice. Ogroman trud, izgubljeni živci, bol u leđima jer stajao dok sam radio i ništa specijalno nisam postigao.Probaj sa brijačem ako nisi. Video sam sestru da je neki džemper, duks, šta li je, tako šišala.![]()
Pa dobro, ali tu se vraćamo na ono što sam prvo i pitaoPa onda kupi aparatić
Ne znam toliko za produkciju, ali smo imali mnogo dobre glumce,legendeU doba ex-yu Srbija je imala najvecu produkciju filmova - ipak su najvece filmske kuce i najpoznatiji glumci bili u Srbiji. Pravljeni su filmovi koje su mogli da shvate svi sa podrucja ex-yu.
Ima budem k'o nova!Ma bravo!
Samo mi nešto olako rokaju tolike boce. Cijelim srcem se nadam da nisu i kortikosteroidi![]()
Evo bar sam ti rekla da to postoji i kod nas!Pa dobro, ali tu se vraćamo na ono što sam prvo i pitaoIma li neko preporuku, koristi li i zna da radi posao i da je dobar?