Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No Way Cat GIF
No Way Bird GIF

Nije bas da je "Kuduz" toliko poznat i da je stekao slavu u Srbiji, jer je za razliku od ostalih poznatih BiH filmova ovaj izasao u predvecerje rata...
Kuduz, kao i dosta tih BiH filmova, oslikava tadasnji zivot uBosni, i stvarnost koja se dogadjala ljudima. Ne u gradovima, ali kad se malo makne iz gradova, Bosna je jos uvijek u to doba prilicno zivjela nekim svojim zivotom. Tako da takvi filmovi se vjerovatno i ne dozivljavaju, i nisu izazvali veliku slavu u Srbiji, zato sto si morao poznavati taj mentalitet, i donekle biti okruzen njime, da bi u potpunosti razumio film.

Ja sad kontam da ni ne znam neke van srpskih ili onih iz sfrj. 🤔 Bar ne ovako iz glave.
U doba ex-yu Srbija je imala najvecu produkciju filmova - ipak su najvece filmske kuce i najpoznatiji glumci bili u Srbiji. Pravljeni su filmovi koje su mogli da shvate svi sa podrucja ex-yu.

U doba ex-yu Srbija je imala najvecu produkciju filmova - ipak su najvece filmske kuce i najpoznatiji glumci bili u Srbiji. Pravljeni su filmovi koje su mogli da shvate svi sa podrucja ex-yu.
Ne znam toliko za produkciju, ali smo imali mnogo dobre glumce,legende

Ma bravo!
Samo mi nešto olako rokaju tolike boce. Cijelim srcem se nadam da nisu i kortikosteroidi :)
Ima budem k'o nova! :zper:
Nije moglo bez kortika, zbog upale i otoka, znam da nije kortiko baš najbolje rešenje, ali jbg.
I to jutro veče ove nedelje primam, prošle nedelje sam jednom dnevno.

Pa dobro, ali tu se vraćamo na ono što sam prvo i pitao 🤣 Ima li neko preporuku, koristi li i zna da radi posao i da je dobar?
Evo bar sam ti rekla da to postoji i kod nas!
Pogledaj recenzije, ne znam šta drugo da ti kazem
Jer ne bih volela da zbog mene baciš pare i zaebeš se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back