Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.444
Ma štreber, to samo učilo i čitaloOdnarođen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma štreber, to samo učilo i čitaloOdnarođen.

Hvala Minka što me teraš da koristim Gugl.Kaže se: hvala Minka![]()
Pa kada ćeš shvatiti da ja i gugl isto kažemo, da mene ne moraš provjeravati?Hvala Minka što me teraš da koristim Gugl.![]()

Nema gorih.Ma štreber, to samo učilo i čitalo![]()
To je tek najgore smećeŠto kaže Slavoj Žižek: ,,Bolje biti Koka Kolu, bar znate šta dobijate. Pitajte se kako su dobili to ,,zero" da bi bila Koka Kola Zero"![]()
Ma ja se šalim, Obli je zapravo pošteno i iskreno biće, ne glumata-prizna da nije čuo. Gori su oni što ne trepnu i slažu da znaju a prije toga guglajuNema gorih.
Kamo sreće...Ma štreber, to samo učilo i čitalo![]()
Umorna si jer radiš dva poslaZato sam ja vazda umorna![]()
Štreber u pokušaju! Još gore!Kamo sreće...![]()
Pa prvo sam pitao njega, dakle...Pa kada ćeš shvatiti da ja i gugl isto kažemo, da mene ne moraš provjeravati?![]()
20000><Na kolko je nova tema?
Koji je drugi? Ili bolje da ne pitamUmorna si jer radiš dva posla
Eto nas! Ko otvara novu?20000><
Najgora kombinacija.Štreber u pokušaju! Još gore!
Nisam ni ja pitalaKoji je drugi? Ili bolje da ne pitam![]()
Samo da ne vozi GlovoNisam ni ja pitala
To se vi dogovoriteEto nas! Ko otvara novu?
(nikad očima nisam posao taj vidjela)
sve što treba a i nije u opisu mog posla, tu sam
znate, znatiželjna sam po prirodi, volim da učim i ono što mi ne treba jer, evo kako vidjesmo, ipak nekad i zatreba Drugi je ljubav (pare)Koji je drugi? Ili bolje da ne pitam![]()

Jel ti mi ovde služimo za neki eksperiment i istraživanjeDrugi je ljubav (pare)istraživanje tržišta
![]()

Sumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavimJel ti mi ovde služimo za neki eksperiment i istraživanje![]()
Jednom su me zvali i zabavio sam se kao nikad. Ostao još da ćaskam posle sa devojkomSumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavimsvaka traje između 25 i 40 minuta
znaš one dosade što te zovu telefonom i pristojno zamole da odgovoriš na "par" pitanja
e ta anketna pitanja ja pravim
![]()