Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štreber u pokušaju! Još gore!

Naleteh na ovo juče 🤣

1000044703.jpg

Znači nema gore od mene :D
direktor:
-Emina, treba li vam pomoć, radili ste to već, moći ćete?
-ma naravno da sam radila, znam, bez brige :) (nikad očima nisam posao taj vidjela)

20 sec poslije ulijećem u kancelariju: raja, častim doručkom ali mi uradite ovo (ne, ne kažem naučite me, pokažite mi, jok)

2 danas poslije, direktor:
-odlično Emina, biće vam uplaćeno 20% stimulacije, izvinjavam se što sam posumnjao
-ma sve u redu :) sve što treba a i nije u opisu mog posla, tu sam :) znate, znatiželjna sam po prirodi, volim da učim i ono što mi ne treba jer, evo kako vidjesmo, ipak nekad i zatreba
Nema gore!

Jel ti mi ovde služimo za neki eksperiment i istraživanje 😡
Sumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavim :D svaka traje između 25 i 40 minuta :D znaš one dosade što te zovu telefonom i pristojno zamole da odgovoriš na "par" pitanja :D e ta anketna pitanja ja pravim :D

Sumnjam da bi ti do kraja izdržao anketu koju ja sastavim :D svaka traje između 25 i 40 minuta :D znaš one dosade što te zovu telefonom i pristojno zamole da odgovoriš na "par" pitanja :D e ta anketna pitanja ja pravim :D
Jednom su me zvali i zabavio sam se kao nikad. Ostao još da ćaskam posle sa devojkom 🤣 Kaže - sve ovo smara, ti si prvi koji uživa 🤣 Mada tema bila politika, uživancija 😙

Kaže ocenjujte političare od 1 do 10.

1 1 1 1, jel ima 0? 1 1 1 1 ...🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back