Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dala silu para na komarnikeA komarnici/mrežice sa Alija su mi adekvatno i privremeno i trajno rešenje tamo gde mi ne treba otvaranje komarnika. Sa 100 kinti koje date na loto možete zaštititi dom od invazije smrdibuba.![]()
ok, rade posao, otvaram i zatvaram po želji.

Ponudila bih te ali kod mene sve bez šećeraI meni bi moglo da je neko bio pametan da kupi.![]()

E moglo bi se nešto slatko![]()

Taština praznineDobro, idemo filozofske
Fenomenologija duha u ranu jesen s osvrtom na metafiziku ćudoređa života smrdibube?
Pričaj mi o tome![]()
Sad sam pojela neki keks, oponaša Oreo ali je bez šećera, mnogo ukusanŠta slatko bez šećera jedeš?![]()

To je slatko, bljak!Imam neke kroasane od danas![]()
Mila,sve oću da te pitam, mada verovatno nema potrebe,al ipakSad sam pojela neki keks, oponaša Oreo ali je bez šećera, mnogo ukusan![]()

Gledam ili pitam chat gptMila,sve oću da te pitam, mada verovatno nema potrebe,al ipak
Jel ti gledaš KOJI je sastojak upotrebljen umesto šećera
Jer nije samo aspartam nezdrav
I ovi manje štetni navodni alkoholni šećeri, ne mogu da se prerade umorganizmu
Jedino sam za steviu sigurna da ije štetna

Saharin,aspartam i nijeGledam ili pitam chat gptkad mi mrsko gledati. Ma sigurno da je sve u nekoj mjeri štetno ali i dalje čvrsto vjerujem da je manje štetno od šećera
![]()
Porazgovaraj, svašta zna. Ali mu potpuno ne veruj.Samo ja na celom svetu nikad nisam ništa pitala Chat gpt
Kokosov koristim kući i sirup od hurmi, ali kad kupujem slatkiš gotov onda mi je maltitol draži od stevie, lakše i bolje ga podnosim.Saharin,aspartam i nije
Ima lepih nerafinisanih šećera, kokosov npr
Ma ja se sita ispričamSamo ja na celom svetu nikad nisam ništa pitala Chat gpt

Zato sam ja vazda umornaMila,sve oću da te pitam, mada verovatno nema potrebe,al ipak
Jel ti gledaš KOJI je sastojak upotrebljen umesto šećera
Jer nije samo aspartam nezdrav
I ovi manje štetni navodni alkoholni šećeri, ne mogu da se prerade u organizmu
Jedino sam za steviu sigurna da ije štetna