Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A od nas poznatih viđenih slavnih ne želiš?! :sad2::hahaha1:

Jes video ti ovo moj Obli, kakvog sveta ima!

Lomilo se u meni da li da ga navlačim na tanak led, da ga podhebavam kako sam se primila ili kako sam glupa pa ne razumem ili da ga oteram sočno tamo odakle je doš'o! Na kraju čekala sam da odustane jer vidi budala da je na mom max ignoru, ali jok i onda blokić. 😂
Je l to onaj prvi kog si bloknula ili je poseban slučaj? 😁 Dobro, barem dan nije dosadan. 🤣

Plašim se oteću se kontroli i prodaću auto.🤔 Šta ću posle... 😆

Možda poneka. Roze obožavateljke su delom došle ovde, a sa nekima sam od ranije ostao u kontaktu preko društvenih mreža :D Što se tiče "obožavateljki", one mi baš i ne nedostaju.

U oktobru zasad nisam ništa brao. Poslednje je bilo sakupljanje oraha u septembru :)
Ma za te "obožavateljke" te i pitam! :mrgreen:
Je l' bilo dejtoca nekih promena na tom polju? Kako drugarica bivša buduća kara tvoja? :zper:

Gde ste skupljali orahe? Uh, orahovaču volEm, ali to ide od prvih mladih oraha, a i ne sme više od jedne čašice zbog štitne.

Sledeće jeseni ide tema, Skupljači oraha! 😍

Ne skupljate kesten?

Taj mi suviše elokventan. Nego ovako nešto:

gfoa0enxe9271.jpg

Ma za te "obožavateljke" te i pitam! :mrgreen:
Je l' bilo dejtoca nekih promena na tom polju? Kako drugarica bivša buduća kara tvoja? :zper:

Gde ste skupljali orahe? Uh, orahovaču volEm, ali to ide od prvih mladih oraha, a i ne sme više od jedne čašice zbog štitne.

Sledeće jeseni ide tema, Skupljači oraha! 😍

Ne skupljate kesten?
Skupljam :zaljubljena:

Pa uvijek ti ja mogu poslati nešto kao ono jaje :D šta skidaš bezze!
Jel imas onu fotku sa grupne majka i podrska za majku 🤣
Ako imas, cuvaj. 100x mi trebala
Al da ne cuvam u telefonu, obrukao sam se jednom kad sam dao fon da uplatim skeniran racun 😁

Je l to onaj prvi kog si bloknula ili je poseban slučaj? 😁 Dobro, barem dan nije dosadan. 🤣

Plašim se oteću se kontroli i prodaću auto.🤔 Šta ću posle... 😆
Ovo je drugi blokiran 😂
Bitno da se nešto dešava, kažeš?
Proslediću ti ih ondaK! :zper::hahaha1:

Prodaj auto, pa ćeš ga posle opet koristiti 2 u 1! Možda i 3 u 1! Khm! I pare i kola i...:hahaha1:

A od nas poznatih viđenih slavnih ne želiš?! :sad2::hahaha1:

Jes video ti ovo moj Obli, kakvog sveta ima!

Lomilo se u meni da li da ga navlačim na tanak led, da ga podhebavam kako sam se primila ili kako sam glupa pa ne razumem ili da ga oteram sočno tamo odakle je doš'o! Na kraju čekala sam da odustane jer vidi budala da je na mom max ignoru, ali jok i onda blokić. 😂

Meni i drugarica i cerka kazu da samo ignorisem pa ce da odu, posto mi je ig javni, a retko neko zaluta. Ali imala sam vecite. Jedan sa tompusom cika jbg, cestitao i mojoj drugarici rodjos. Ja mislim neko njen, ona mislila neko moj. Slucajno ga nznm kako zapratim posle i kad je krenuo da mi seruje neke gluposti blokic. Haha kad je vec bio ocajan napisao nam teeetke na sliku nas dve. Pte njega jedan madjarski mladji pisac nekih ezotericnih knjiga. Tu sam se pitala da li sam bila stroga sto sam ga bloknula brzo, samo je bacao po koji komentar tipa slatka, seksi mi je vec bilo granica. I ja posle au ovaj je jos i najnormalniji bio, a ja najstroza.
Cerki naravno najezda i umire od smeha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back