- Poruka
- 112.385
Stvarno sam mislila da se Cicoje posro- išla po kući i tražila gomno a ono moj čoek otvorio kafu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno mi je kad vidim da ste upamtili kad sam prvi put pisao.@Heroj.Ulice čekam da počneš o štetnosti kokica, kako to ne treba niko da jede itd.
Da se nije u kafu uneredioStvarno sam mislila da se Cicoje posro- išla po kući i tražila gomno a ono moj čoek otvorio kafu
Nisam ali sad pogledah o čemu se radi pa sam pribeležioTo je fora iz Mačka Frica ako si čitao ili gledao
Kako bre ne znaš...'rvati nama pošalju kuruz, mi od toga napravimo kokice i pošaljemo uBosnu
Postoji čuvena Kopi Luwak kafa čija zrna prvo pojede vrsta mačke cibetka a onda isereDa se nije u kafu uneredio![]()
A vi nemate svoj qqruz?Kako bre ne znaš...'rvati nama pošalju kuruz, mi od toga napravimo kokice i pošaljemo uBosnu
Kojice su zapravo štetne za prodavca koji ih peče,jako je to otrovno za pluća@Heroj.Ulice čekam da počneš o štetnosti kokica, kako to ne treba niko da jede itd.
Postoji čuvena Kopi Luwak kafa čija zrna prvo pojede vrsta mačke cibetka a onda isere
Od toga se pravi jedna od najboljih i najskupljih kafa na svetu
I za razliku od ovih neisranih- nit smrdi,nit je kisela,nego stvarno dobra
Izgleda po toj specifikaciji da nemamoA vi nemate svoj qqruz?
Ima i vrsta kafe koju je israo SLON
Pravi najstarija fabrika cipsa na Balkanu. Tj. nekada su oni bili jedini proizvodjac, kad sam bio mali deca. Nekad se proizvodjac zvao PIK Cacak.
Probala si?Postoji čuvena Kopi Luwak kafa čija zrna prvo pojede vrsta mačke cibetka a onda isere
Od toga se pravi jedna od najboljih i najskupljih kafa na svetu
I za razliku od ovih neisranih- nit smrdi,nit je kisela,nego stvarno dobra
Donela mi drugarica sa Balija kesuProbala si?![]()
Za to znam, čak mislim i onaj jak ili kako se zove u Avganistanu i tim predelima. Jede neko žbunje sa nekim bobicama i onda idu za njima i traže izmet i čeprkaju te bobice, suše ih, samelju i prve kafu.Ima i vrsta kafe koju je israo SLON
GUGLAJ AKO MI NE VERUJEŠ
Počelo je od Kopi LuwakaZa to znam, čak mislim i onaj jak ili kako se zove u Avganistanu i tim predelima. Jede neko žbunje sa nekim bobicama i onda idu ha njima i traže izmet i čeprkaju te bobice, suše ih, samelju i prve kafu.
Evo Kćerke i Direktorke CiklusaEvo Minke sa 250 ml![]()
A što ne bih čitala majket'Minka, čitaš ti ovo?![]()
Živi ljudi da jedu ono što ja smuljam?!A što ne bih čitala majket'
Mogu i popiti ako ne znam šta pijem, eto kao da su oni koji su jeli tvoje tortilje znali da si tortiljom depilirao dlakurine![]()