- Poruka
- 92.593
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doveo si nas u zabluduNemam najlonke.
I kad pomisliš da je previše- uvek može više
Pa kačio si najlonke koje si naručio.
Ne kad si u bogougodnoj vezi sa suđenikom i nema ništa pre braka. Onda mogu samo dobre vesti da stignu i veselje u kuću.Joj kako to isčekivanje svakog meseca može da bude stresno
Imam jednog tolerantnog druga koji mi dopušta da ga povremeno obučem u najekstravagantniju moju garderobu a imam je valaDoveo si nas u zabludu![]()
Pa to ne spada pod najlonke.Pa kačio si najlonke koje si naručio.
Ono kao helloooo@Žardinjera porucio sam ih.![]()
Ja imam dobre butkice ali neću se kačim ovde da me spopadaju, mene ozbiljnu i udatu šenu![]()
Ne zove se to tolerantan, ali ajdeImam jednog tolerantnog druga koji mi dopušta da ga povremeno obučem u najekstravagantniju moju garderobu a imam je vala
I oboje se siti ismejemo
Ali čarape mu nisam oblačila da mi ih ne deformiše
Tačno bih se ubila da sam tako živelaNe kad si u bogougodnoj vezi sa suđenikom i nema ništa pre braka. Onda mogu samo dobre vesti da stignu i veselje u kuću.
Sve je to bog odredio, a ko ne poštuje božja pravila i zaslužuje da se stresira![]()
Znači, najlonke samo od 8 denaPa to ne spada pod najlonke.
Najlonke su one skroz tanke
JesteNe zove se to tolerantan, ali ajde![]()
Okej, stigle su mi te jedne sto sam narucio prije.Zadovoljna.Znači, najlonke samo od 8 dena![]()
Na fotografijama sam zakasnila da je vidim, ali Snowko nije nikad izgleda![]()
Znaju sviZakasnim i ja ali se uvek obradujem kada je vidim.
Da znaš samo kakve oke ima![]()
JesamOkej, stigle su mi te jedne sto sam narucio prije.Zadovoljna.![]()
Ne kad si u bogougodnoj vezi sa suđenikom i nema ništa pre braka. Onda mogu samo dobre vesti da stignu i veselje u kuću.
Sve je to bog odredio, a ko ne poštuje božja pravila i zaslužuje da se stresira![]()