Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PreterujePotrese me i zabrinu moja Ćera sa onim minama na Trebeviću![]()
Ajde malo edukacije, ne može samo zajebancija ceo dan.
Ne brini mama, zna ćera gdje je sigurica a nije niko poginuo od mine skoro godinu!Potrese me i zabrinu moja Ćera sa onim minama na Trebeviću![]()
Ja sam pod dekicom
Ja tek počela!
Rekord?Ne brini mama, zna ćera gdje je sigurica a nije niko poginuo od mine skoro godinu!
Ne idemo u kafanu tako da nam ne treba ni predznanje.Ajde malo edukacije, ne može samo zajebancija ceo dan.
Baš sam čitao pre nekih mesec-dva za nekog dečka, 18godišnjaka negde u BiH. Ne zna se šta je gore, što ta minska polja još postoje ili što ubiju nekog rođenog 2007. A ja sam mislio da je to uglavnom uklonjeno.Ne brini mama, zna ćera gdje je sigurica a nije niko poginuo od mine skoro godinu!
Ljepota!!Ja sam pod dekicom![]()
Lokalno stanovništvo sigurno zna gde su minska polja, problem su oni sa strane što srljaju na prostoru koji ne poznaju. Skoro su neki Česi u Hrvatskoj zalutali na vojni poligon, našli neeksplodiranu granatu i strpali je u auto. Granata eksplodirala, poginulo dete.Baš sam čitao pre nekih mesec-dva za nekog dečka, 18godišnjaka negde u BiH. Ne zna se šta je gore, što ta minska polja još postoje ili što ubiju nekog rođenog 2007. A ja sam mislio da je to uglavnom uklonjeno.
Pozdravljam te s ljubavlju, šta se krstiš tu?Sta si to zabrljao?![]()
Jel se to raduješ pivu ili Snowku?Pozdravljam te s ljubavlju, šta se krstiš tu?
de uklonjeno pa u vijetnamu još pronalaze minska polja a prošlo više od 60 godina od rataA ja sam mislio da je to uglavnom uklonjeno.
Kambodža je najgora, tamo nikad neće očistiti minska polja.de uklonjeno pa u vijetnamu još pronalaze minska polja a prošlo više od 60 godina od rata
negde sam čitao da bi trebalo do 2030 da se sve očisti ako bude para