- Poruka
- 115.109
Ništa ovo ne kapiramReakao sam joj da se vrati gore jer sam jedva nasao link.
Nema veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa ovo ne kapiramReakao sam joj da se vrati gore jer sam jedva nasao link.
A šta je gospodin Gazda koji negoduje?
Zbuni se on u mom prisustvu, je l' da @snowtrooper ?Pitala je Heroja a ne mene i to za seksualno vaspitanje![]()

Ma važiOn je najmladji ovde, mislim da ima 10 godina.
VidimZbuni se on u mom prisustvu, je l' da @snowtrooper ?![]()
Znaci kad udje u pubertet I pocne da balavi, sve je gotovo.On je najmladji ovde, mislim da ima 10 godina.
Tebe ne pitah za horoskopZnaci kad udje u pubertet I pocne da balavi, sve je gotovo.
Od crteža sam najbolje radila čiča glišuЕее
кад имаш таленат нема препрека
моја сестра завршила средњу економску па економски факултет
смер менаџмент
а после уписала Ликовну кадермију и завршила је за пет година
Постала сликарка...
Таленат исплива ако се бориш за то плус имаш среће
ако фали само једно јбг

Šta si nam ti u horoskopu?Tebe ne pitah za horoskop
A jako si prijatna osoba
Grozni StrelacŠta si nam ti u horoskopu?![]()
Znaci kad udje u pubertet I pocne da balavi, sve je gotovo.

Hvala i takodjeTebe ne pitah za horoskop
A jako si prijatna osoba
Joj a jas sam Strelac JaracHvala i takodje.
Ja sam strelac, prvi dan, svojevremeno su me stavljali I u jarca. Kao da se to promenilo.
Miran!!!
Ima nas i finih

Ja dao mami da mi uradi neki rad iz propisa u vazduhoplovstvu - jer mi je bilo toliko dosadno da to citam i pamtimMamu sam bila digla ruke da pitam za pravne predmete, a tata se razudjivao.
. Prvi put se susretala sa necim cak slicnim, ali uspjela je nekako.Ja sam mislila da nesto I umem. Dok nismo dobili zadatak da nam neki djak pozira I da nacrtamo bese polozaj tela I pozu. Azdaja ce znati kad se to radi, sedmi razred rekla bih. Znaci majko mila. Ni pokret ni osecaj za prostor. A valjda sam I corkavasta.Od crteža sam najbolje radila čiča glišu
Crtanje mi nikako nije išlo iako volim i opušta me, baci me u drugi svet, u drugu dimenziju, a boje još više. Ali antitalenat
Više volim taj istorijski momenat razvoja likovne kulture i arhitekture.