Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde god me baciš, ja se svojim jezikom snađem. :ztongue::zper::hahaha1:
Tongue Out GIF by MOODMAN
panda tongue GIF

Еее
кад имаш таленат нема препрека
моја сестра завршила средњу економску па економски факултет
смер менаџмент
а после уписала Ликовну кадермију и завршила је за пет година
Постала сликарка...
Таленат исплива ако се бориш за то плус имаш среће
ако фали само једно јбг
Od crteža sam najbolje radila čiča glišu :malav:
Crtanje mi nikako nije išlo iako volim i opušta me, baci me u drugi svet, u drugu dimenziju, a boje još više. Ali antitalenat :rotf:

Više volim taj istorijski momenat razvoja likovne kulture i arhitekture.

Mamu sam bila digla ruke da pitam za pravne predmete, a tata se razudjivao.
Ja dao mami da mi uradi neki rad iz propisa u vazduhoplovstvu - jer mi je bilo toliko dosadno da to citam i pamtim :mrgreen: . Prvi put se susretala sa necim cak slicnim, ali uspjela je nekako.

Od crteža sam najbolje radila čiča glišu :malav:
Crtanje mi nikako nije išlo iako volim i opušta me, baci me u drugi svet, u drugu dimenziju, a boje još više. Ali antitalenat :rotf:

Više volim taj istorijski momenat razvoja likovne kulture i arhitekture.
Ja sam mislila da nesto I umem. Dok nismo dobili zadatak da nam neki djak pozira I da nacrtamo bese polozaj tela I pozu. Azdaja ce znati kad se to radi, sedmi razred rekla bih. Znaci majko mila. Ni pokret ni osecaj za prostor. A valjda sam I corkavasta.
I sencenje joj. Jedino sto mi je mama ikad radila iz likovnog prvi srednje. Mislim da smo samo jednu god I imali 🤔.

Takodje secam se u os zadatka da uradimo crtez nekim stafiranim linijama. Meni se neki matriks zatvorio I nisam nikako uspevala ni da objasnim sta je zadatak nikom zivom. Zvali smo strica koji je predavao na akademiji I on nije razumeo sta hocu, pa mi poslao samo neke redove srafirane. I na kraju sam neke macke nabrljala. Gledala je sve na kraju polugodja u OS I ok je bila nastavnica pa je moglo u gomili nesto da prodje. Ali mislim da sam dobila znak pitanja hahaha.

Omiljena tema mi je bila omot za plocu I neka kako zamislijamo dvadeset prvi vek haha.

Inace sam volela lica da crtkam. I sa tim neuspehom po modelu sam shvatila da mnogi zbog toga misle da ja umem da crtam. Bilo mi neprijatno kao da sam nesto slagala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back