Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.339
Joj, kako je ovo odlično. Duša od životinje.
Tako ćeš ti svoje prijatelje na Oktoberfestu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooooj kako smo slatki!Nisam bas u toku, ali ovo sam uhvatila.
@Lorelaj92 featuring @Heroj.Ulice
Situacija je obrnuta, ali zbog toga i mnogo simpaticnija.
Bas ste slatki.
Ono što vi žene najviše mrzite x2A šta je gospodin Gazda koji negoduje?

E tata I ja smo imali hit serijal u mojoj srednjoj. Radno pravo nas je lagano vodila sve prakticno. I krenula nam domace od pisanja oglasa za zaposljavanje, konkurisanja, ugovor na odredjeno, na neodredjeno, resenje o odmoru, sve redom.Ja dao mami da mi uradi neki rad iz propisa u vazduhoplovstvu - jer mi je bilo toliko dosadno da to citam i pamtim. Prvi put se susretala sa necim cak slicnim, ali uspjela je nekako.
Tako ćeš ti svoje prijatelje na Oktoberfestu. Pogledajte prilog 1778686

Dlakav sapun i tigaLJ?Ono što vi žene najviše mrzite x2![]()
A gudila sam ja i6 dugih godina.
![]()
Kad se već ispovedamo, nek uđe u zapisnik!![]()
Neće valjda oni tebe?Ne bih kladio u tu![]()
Hahaha dan tamo, dan vamo. Sedela sam sa jarcicom, Dan razlike.Joj a jas sam Strelac Jarac
Neće valjda oni tebe?![]()

Dobro, ako odeš s prijateljicama, nećeš se oblokavati.Nece ni da probaju
Drustvo za Oktobarfest mogu da mi prave par kolega kojima snaga nije jaca strana ili prijateljice koje su vec u DE a obe su zajedno duplo lakse od mene.
Ne koristim safunDlakav sapun i tigaLJ?
Nemoj da ideš, bacićeš pare za džabe.Nece ni da probaju
Drustvo za Oktobarfest mogu da mi prave par kolega kojima snaga nije jaca strana ili prijateljice koje su vec u DE a obe su zajedno duplo lakse od mene.
Dobro, ako odeš s prijateljicama, nećeš se oblokavati.
A ti imaš želju ići?
Moram sad i ovu..

Nemoj da ideš, bacićeš pare za džabe.
Preskupo je a daleko od onoga što je nekad bilo.
Ја теби лепо рекох неки данE tata I ja smo imali hit serijal u mojoj srednjoj. Radno pravo nas je lagano vodila sve prakticno. I krenula nam domace od pisanja oglasa za zaposljavanje, konkurisanja, ugovor na odredjeno, na neodredjeno, resenje o odmoru, sve redom.
I ja pitala tatu koji se time I bavio da mi proveri tehnicke detalje. I rekoh meni ovo dosadno, o cemu da pisem.
On kao mogao bi bukv sta god da se zamisli.
I ja tu opicim povezani serijal gde nepalska ambasada trazi dvorskog proroka sa kojekavim kvalifikacijama. Naravno ja se javljam na konkurs sa urnebesnom biografijom I saljem probno prorocanje I malecku kletvu za svaki slucaj. Znaci sve smo presli ispravno, a ja sam sou napravila za svaki naredni cas. Nastavnica nije mogla da veruje sta je ispalo umesto obicnog zadatka I citala sam kao serijal, posle je nosila u zbornicu da se zabave svi.

Kasnim, je l' može sada?Vrijednice, može i meni kraća, hvala![]()

Onda je tačan odgovor pod a) zagoreo tigaLJ.Ne koristim safun
@snowtrooper računaj da ti je krigla nekog običnog piva oko 15€, neko bolje je 20€, perece oko 7-15€, kobaje 10-30€
Ovo su cene od prošle godine kad su išli ovi kod mene sa posla.
Jako je prljavo, puno migranata.
Od droge imaš švedski sto ako te zanima
Kasnim, je l' može sada?![]()
![]()