Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ама
ко је та будала?
Нама су макар професори физичког све показивали сами
ово се ради овако а то тако...
какво бре писање шта је ово...
Pa nisu imali skolu celo drugo polugodiste. I onda mora tri ocene svako Iz svega, mora tolki I toliki br casova inace idu na razredni. Pa kao da je do njih. I klepali im onda ocenjivanje do pola juna, oko mesec I po sa skracenim casovima. Dok se asfalt topi. Takodje dok im prete razrednim, molili ih na kraju zbog bezbednosti na ulicama da je najbolje da ni ne dolaze. Nemoguca situacija.
Znaci imali su prva tri meseca prvi srednje, sto bi normalno bilo samo prilagodjavanje. I to na kraju radi forme. Ako je radi forme onda ne ide pritisak, ali je bio.

Pa nisu imali skolu celo drugo polugodiste. I onda mora tri ocene svako Iz svega, mora tolki I toliki br casova inace idu na razredni. Pa kao da je do njih. I klepali im onda ocenjivanje do pola juna, oko mesec I po sa skracenim casovima. Dok se asfalt topi. Takodje dok im prete razrednim, molili ih na kraju zbog bezbednosti na ulicama da je najbolje da ni ne dolaze. Nemoguca situacija.
Znaci imali su prva tri meseca prvi srednje, sto bi normalno bilo samo prilagodjavanje. I to na kraju radi forme. Ako je radi forme onda ne ide pritisak, ali je bio.
Разумем ја ситуацију.
Али тако се не ради...но, ко пита мене и тебе...
иначе сам по струци просветни радник и олдично знам како треба да се ради.
Довољно је да ти кажем да сам ове године срео пет колегиница са факултета.
Свака ме питала да ли радим у струци, и после одговора рекла БОЉЕ ШТО НЕ РАДИШ У СТРУЦИ.
Кажу да је ово сада потпуна катастрофа чак и кад се настава нормално одржава.
Просвета нам је потпуно потонула...

Imala sam odlične profesore a i dedu inžinjera koji je krv propljuvao da nešto ukapiram!
Posle sam morala da uzimam uvek privatne časove iz matiša
Nemam tu gangliju a nece sama da izraste
Mene su par puta poslali kod ujaka inzinjera da mi pokazuje dal matis, dal fiziku. Pakao. Njemu bukv nije bilo jasnp sta meni nije jasno. On postavi zadatak ispise I kao sta. Ja ga nisam toliko bas znala tj nije osim kad sam skroz bila mala bio posebno blizak, tako da mi je neprijatnost bila ogromna, a prakticni efekat nula.

Mene su par puta poslali kod ujaka inzinjera da mi pokazuje dal matis, dal fiziku. Pakao. Njemu bukv nije bilo jasnp sta meni nije jasno. On postavi zadatak ispise I kao sta. Ja ga nisam toliko bas znala tj nije osim kad sam skroz bila mala bio posebno blizak, tako da mi je neprijatnost bila ogromna, a prakticni efekat nula.
Управо си описала моје искуство са ујаком и течом.
Обојица машински инжињери.
Математику ми је на крају показивао лик из насеља, професор, за кеш.
После рекао мајци
дечко није глуп али због некога мрзи математику
Хехе
провалио ме лик...

Ja pitao svog strica za pomoc oko diplomskog i video sam da ne poznaje materiju a u istoj smo struci.

I ja sam falsifikovala opravdanja. :hahaha1:

Likovno mi bio omiljen predmet u srednjoj pored jezika, maturski rad mi bio na temu Mikelanđelo i Sikstinska kapela :zaljubljena:
Еее
кад имаш таленат нема препрека
моја сестра завршила средњу економску па економски факултет
смер менаџмент
а после уписала Ликовну кадермију и завршила је за пет година
Постала сликарка...
Таленат исплива ако се бориш за то плус имаш среће
ако фали само једно јбг

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back