Arhangel94
Ističe se
- Poruka
- 2.242
kada ga maziš po leđim zapravo masturbiraš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada ga maziš po leđim zapravo masturbiraš![]()
Pa nisu imali skolu celo drugo polugodiste. I onda mora tri ocene svako Iz svega, mora tolki I toliki br casova inace idu na razredni. Pa kao da je do njih. I klepali im onda ocenjivanje do pola juna, oko mesec I po sa skracenim casovima. Dok se asfalt topi. Takodje dok im prete razrednim, molili ih na kraju zbog bezbednosti na ulicama da je najbolje da ni ne dolaze. Nemoguca situacija.Ама
ко је та будала?
Нама су макар професори физичког све показивали сами
ово се ради овако а то тако...
какво бре писање шта је ово...
I ja sam falsifikovala opravdanja.Ja sam bezala sa svega a bila sam i odeljenski doktor za falsifikovanje opravdanja

Jel si ti draga Vodolija?I ja sam falsifikovala opravdanja.
Likovno mi bio omiljen predmet u srednjoj pored jezika, maturski rad mi bio na temu Mikelanđelo i Sikstinska kapela![]()

Otkud ti to znaš?u srednjoj medicinskoj imaju sex vasptanje a praksa im se sastoji od navlačenja kurtona na prste
Jooooj, jesam toliko očigledna da jesam!Jel si ti draga Vodolija?![]()

Otkud ti to znaš?![]()
baš nisam iznenađen što se tiče jezikaLikovno mi bio omiljen predmet u srednjoj pored jezika

eeeeeOtkud ti to znaš?![]()

Разумем ја ситуацију.Pa nisu imali skolu celo drugo polugodiste. I onda mora tri ocene svako Iz svega, mora tolki I toliki br casova inace idu na razredni. Pa kao da je do njih. I klepali im onda ocenjivanje do pola juna, oko mesec I po sa skracenim casovima. Dok se asfalt topi. Takodje dok im prete razrednim, molili ih na kraju zbog bezbednosti na ulicama da je najbolje da ni ne dolaze. Nemoguca situacija.
Znaci imali su prva tri meseca prvi srednje, sto bi normalno bilo samo prilagodjavanje. I to na kraju radi forme. Ako je radi forme onda ne ide pritisak, ali je bio.
Mene su par puta poslali kod ujaka inzinjera da mi pokazuje dal matis, dal fiziku. Pakao. Njemu bukv nije bilo jasnp sta meni nije jasno. On postavi zadatak ispise I kao sta. Ja ga nisam toliko bas znala tj nije osim kad sam skroz bila mala bio posebno blizak, tako da mi je neprijatnost bila ogromna, a prakticni efekat nula.Imala sam odlične profesore a i dedu inžinjera koji je krv propljuvao da nešto ukapiram!
Posle sam morala da uzimam uvek privatne časove iz matiša
Nemam tu gangliju a nece sama da izraste
Pa to je kompliment!Jooooj, jesam toliko očigledna da jesam!![]()
![]()
Управо си описала моје искуство са ујаком и течом.Mene su par puta poslali kod ujaka inzinjera da mi pokazuje dal matis, dal fiziku. Pakao. Njemu bukv nije bilo jasnp sta meni nije jasno. On postavi zadatak ispise I kao sta. Ja ga nisam toliko bas znala tj nije osim kad sam skroz bila mala bio posebno blizak, tako da mi je neprijatnost bila ogromna, a prakticni efekat nula.
Mene su par puta poslali kod ujaka inzinjera da mi pokazuje dal matis, dal fiziku. Pakao. Njemu bukv nije bilo jasnp sta meni nije jasno. On postavi zadatak ispise I kao sta. Ja ga nisam toliko bas znala tj nije osim kad sam skroz bila mala bio posebno blizak, tako da mi je neprijatnost bila ogromna, a prakticni efekat nula.
Ja sam pre akadamije studirala španskiI ja sam falsifikovala opravdanja.
Likovno mi bio omiljen predmet u srednjoj pored jezika, maturski rad mi bio na temu Mikelanđelo i Sikstinska kapela![]()
Rade samo usko godinama verovatno. Ostalo bi morali da sednu da obnove.Ja pitao svog strica za pomoc oko diplomskog i video sam da ne poznaje materiju a u istoj smo struci.
Naravno da je kompliment! Najlepši! I @Serpenti je Vodolija!Pa to je kompliment!
Mislim da sam pročitala da ti je rođendan u februaru

Pitala je Heroja a ne mene i to za seksualno vaspitanjeAgi zna sve
Vidi onaj film sto sam ti okacio gore![]()

ЕееI ja sam falsifikovala opravdanja.
A šta je gospodin Gazda koji negoduje?Naravno da je kompliment! Najlepši! I @Serpenti je Vodolija!![]()
Iako to ovde neki negodujuuuu!
Neki --> @Heroj.Ulice
Jeste, rođendan slavimo početkom februara![]()
Gde god me baciš, ja se svojim jezikom snađem.baš nisam iznenađen što se tiče jezika![]()

Rade samo usko godinama verovatno. Ostalo bi morali da sednu da obnove.
Mamu sam bila digla ruke da pitam za pravne predmete, a tata se razudjivao.
Čovečja ribica.A šta je gospodin Gazda koji negoduje?
Pitala je Heroja a ne mene i to za seksualno vaspitanje![]()