ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.418

abstrakcija kod Herojka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta je čudno Ružislave?
Predavala sam likovno
Nisu deca kriva ako ne umeju da crtaju, to ne može da se nabuba
Ja sam neko vreme predavala i u osnovnoj i u gimnaziji
O imaa vidi nema tu znanje ne znanje već samo umetnička sloboda
Obožavam Torentea!Kao Torente?![]()
torente i ja smo bili na bečkoj školiObožavam Torentea!
Upravo zato ne trena maltretirati decu da ih nauče jer se ne mogu usaditi u glavu ni sluh ni talenatlikovno i muzičko...dva predmeta koja mi nikad nisu zatrebala u životu
Obožavam Torentea!

Pa vide svi da ne das. Znas kakvi su muski.Mene niko
Falio mu u zivotu.Ne znam sta bi moglo da navede vlasnika da mu da bas to ime
![]()
Meni su posebno smešni likovi koje biratorente i ja smo bili na bečkoj školi
O ima
Itekako postoje pravila u crtanju a i tehnike
Za početak perspektiva i proporcije
Sloboda umetnička ne postoji u školama, sem ako je slobodna tema

Obje moje mame su predavale u školiJa sam neko vreme predavala i u osnovnoj i u gimnaziji

Ni iz fizickog molicu lepo. Jedna za drustvo sa klupe...Upravo zato ne trena maltretirati decu da ih nauče jer se ne mogu usaditi u glavu ni sluh ni talenat
Vrijednice, može i meni kraća, hvalaJoj, što me umorio ovaj 1. septembar, kao ja da sam pošla u školu.
Sad jedna kafiđoka sa aparata od @☆Aždaha☆![]()
Pa ako se i Leonardo i Mikelanđelo itekako učili kod tadašnjih majstora mogu i drugitačno tako i baš je to bezvezeokviruje se budućim umetnicima sagledavanje formi dok neko nacrta kocku i trougao i ta slika dostigne basnoslovnu cenu i spada u art
Muzičko mi je takođe išlo jer sam išla i u muzičku ali fizičko me je užasavaloNi iz fizickog molicu lepo. Jedna za drustvo sa klupe...
u mojoj školi su takve zvali bunardžijama jer su besciljno šetali po školskom dvorištu pognutih glava kao da traže vodu i gde bi mogli kopati bunarNi iz fizickog molicu lepo. Jedna za drustvo sa klupe...