Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja pokojna drugarica je imala stan na Vračaru i u Borči. Padinjak ništa :)

Ma ok, cisto me zanima neko sa iskustvima zivljenja tamo, planiram da napokon aktivno krenem u resavanje stambenog pitanja u doglednoj perspektivi (pricali smo vec), a tamo su najjeftinije cene stanova u sirem krugu grada. Mada, znam i sam sta moze da se ocekuje, a to je malo toga pozitivnog...

Ako si zavirio u 10. Bez onda me ne iznenadjuje. 🙃
Nisam znala da si dolazio.

Grad mi je prelep. ❤️
Stranci ga kvare. 🙃

Prosle jeseni kada sam isao avionom ka Srbiji.
Prvo me izbacili sa zeleznicke stanice jer je bio neki alarm i gomila policije se sjatila tamo.
U povratku bila nedelja, sve zatvoreno, oblacno, hladno i pola grada gde sam prosao u polovini radova.
Pogodio sam najgore vreme da dodjem.

Kolege su bile proslog vikenda, jedan mladi par. Njima se jako dopao.

Nisi znala jer nisi bila na forumu, nisam mogao da ti se javim.

Ma ok, cisto me zanima neko sa iskustvima zivljenja tamo, planiram da napokon aktivno krenem u resavanje stambenog pitanja u doglednoj perspektivi (pricali smo vec), a tamo su najjeftinije cene stanova u sirem krugu grada. Mada, znam i sam sta moze da se ocekuje, a to je malo toga pozitivnog...
Pričale su mi, ima življenje tamo određenih mana :)

Pričale su mi, ima življenje tamo određenih mana :)

Ma znam skoro sve i sam, obisao sam vec skoro sve te naseobine...
Cela leva obala je generalno problematicna za stanovanje, cak i u toj Krnjaci je kvadrat stana previse potcenjen, s obzirom koliko je blizu centru.
Jedino je pozitivno sto je Padinjak ceo crno-beo...

Prosle jeseni kada sam isao avionom ka Srbiji.
Prvo me izbacili sa zeleznicke stanice jer je bio neki alarm i gomila policije se sjatila tamo.
U povratku bila nedelja, sve zatvoreno, oblacno, hladno i pola grada gde sam prosao u polovini radova.
Pogodio sam najgore vreme da dodjem.

Kolege su bile proslog vikenda, jedan mladi par. Njima se jako dopao.

Nisi znala jer nisi bila na forumu, nisam mogao da ti se javim.
Ponovi dolazak, pa cemo se dogovoriti. 🙂

Sto se tice radova na ulicama - toga uvek ima. Pogotovo od kako se poceli sa gradnjom U5, jos jednog pravca metroa.

Bec je predivan, stari grad sa divnom arhitekturom, pogotovo deo obuhvacen Ringom, steta je sto to nisi video.

Ponovi dolazak, pa cemo se dogovoriti. 🙂

Sto se tice radova na ulicama - toga uvek ima. Pogotovo od kako se poceli sa gradnjom U5, jos jednog pravca metroa.

Bec je predivan, stari grad sa divnom arhitekturom, pogotovo deo obuhvacen Ringom, steta je sto to nisi video.

Mozda sledece godine, sada nemam vise godisnjeg a i brat planira da me poseti sa zenom i decom.

Drugarica je u Krmjaci, sve joj je orjentisano ka gradu, decu razvozi po skolama I aktivnostima. No Ima dvoriste I za vreme korone su dumbarali I biciklali bez izolacije. Rekla je kad civilizacija stigne pomerice se dalje. Povremeno spasava kornjace od svojih pasa I nosi ih u neku mocvaru. Pesaci na nasipu gde je ona pevacica zavrsila. Okolo pa nema nista, Ima dovoljno mesta do komsijskih kuca, nikad nije ni pominjala. Ali sve radi u gradu. Mnogo razvozenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back