Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.674
Mene nećete da vodite, ja vodu nisam ni na slici videla, a kamoli guz umočila! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mogu se ja presvući ako smeta, samo da idemTa se slika ubila za ove prebjegle sa roze foruma hahahhaha

Ovo je baš tužnoImam ja druga, kad je bio mali roditelji ga ostave kod bake i odu na more, nikada ga nisu vodili. Ka je malo porastao, pa krenuo u školu već je i tugovao. Tako jednom rekao: bako, kažu moji drugovi da je more slano, je li me lažu?
E dokazaće baka da ne lažu, pokazaću ti!
Čim su mu došli roditelji s mora, baka na bus i na more. Kad se vratila donijela mu flašu morske vode:
-e jel rekla baka da će pokazati, neće tebe djeca uvjeravati a da ne vjeruješ, probaj!
![]()

Oslepela u deliću sekunde, baš nas ne voli.Ta se slika ubila za ove prebjegle sa roze foruma hahahhaha

Нисам ни ја.Mene nećete da vodite, ja vodu nisam ni na slici videla, a kamoli guz umočila!![]()

Shedow hoces u Tursku sa Cerkom.ti si bila već, ja nisam
.Ma sad se smijemo tome kao ludi, još dodajemo i šta je rečeno i šta nije, ali ovo je živa istinaOvo je baš tužno![]()

АјдеShedow hoces u Tursku sa Cerkom.
Ja moram da se docepam Grcke.
Znaci uz to sam stvarno kreten, jer em nikad nisam bila sigurna da li je nasa Gr gazdarica rodjena 30.ili 31. avgusta, em danas joj zbog toga na kraju nismo ni cestitali. Ode dan. Pa katastofa.
Muz je dobio svoj prvi buket u zivotu od nje na rodjendan I posle uvek dobijao kad smo tamo (kod njih kaze i muskarci dobijaju cvece). Tri leta se nismo videli vec.
Nosim samo ves i kupace!Može, sutra polazimo, spremaj se![]()
Hajd ubedila si me.Shedow hoces u Tursku sa Cerkom.
Ja moram da se docepam Grcke.
Znaci uz to sam stvarno kreten, jer em nikad nisam bila sigurna da li je nasa Gr gazdarica rodjena 30.ili 31. avgusta, em danas joj zbog toga na kraju nismo ni cestitali. Ode dan. Pa katastofa.
Muz je dobio svoj prvi buket u zivotu od nje na rodjendan I posle uvek dobijao kad smo tamo (kod njih kaze i muskarci dobijaju cvece). Tri leta se nismo videli vec.

Vodim i moju Slavicu. UpadajMene nećete da vodite, ja vodu nisam ni na slici videla, a kamoli guz umočila!![]()

Замало да питамNosim samo ves i kupace!

Povedi i sve KoviljkeVodim i moju Slavicu. Upadaj![]()

Spetljala se, cekala sam muza da ne brljam mnogo engeski sama. A on misli da jeste vazno I eto.Ајде
даће Бог видећете се
него шта има везе дан пре или после
пошаљеш честитку и то је то...
Nemaš odmor ove godine, nova firma! Sjedi!Mene nećete da vodite, ja vodu nisam ni na slici videla, a kamoli guz umočila!![]()

Само немојете мене да вучетеVodim i moju Slavicu. Upadaj![]()

Vodim i moju Slavicu. Upadaj![]()
možda sam ja manja od Slavice
Dobro de, samo kreći. Idemo u apartman za četvoro. Ti, Lore, ja i moj mužNosim samo ves i kupace!

Ideš ti sa mnommožda sam ja manja od Slavice
I za Slavicu ima mesta a za mene nema![]()
Јој бреSpetljala se, cekala sam muza da ne brljam mnogo engeski sama. A on misli da jeste vazno I eto.
Pisala sam kako je ona pocela da place kad mi idemo kuci I tad me apsolutno sokirala I dirnula.
Pričaj nam malo o mužuDobro de, samo kreći. Idemo u apartman za četvoro. Ti, Lore, ja i moj muž
Al' bi bio blažen među ženama![]()

Biće, ne histerišimožda sam ja manja od Slavice
I za Slavicu ima mesta a za mene nema![]()

Ali ja sam sad istinski spakovala u glavi hahaa. Kao imas deset min da se spakujes za more.Замало да питам
а у чему је разлика
сетих се у чему се НЕ купа јер је провидно кад изађеш...
АааааAli ja sam sad istinski spakovala u glavi hahaa. Kao imas deset min da se spakujes za more.