Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.674
To ono kad sakriješ kao i od same sebe, ali bezuspešnoTako je! Kako sve znaš!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ono kad sakriješ kao i od same sebe, ali bezuspešnoTako je! Kako sve znaš!![]()

Nemam pojma, to ja kupim princezama, ne jedem ovoDa li je ovo u stvari iz horoskopa?

Pregoreo na suncu, pre par dana su tu kačile neke preplanule momke i balavile, pa hteo i ja da se osunčam i etošto si ti tako pocrneo?![]()

Onda je to crnacki Kurjak!Ko se s nama druži, on pocrni![]()
Salim se, posto ima lav. Neko mora da bude i krokodil.Nemam pojma, to ja kupim princezama, ne jedem ovo![]()
A ti taman kad lepo zagoriš, a mi pređemo na belinu opet.Pregoreo na suncu, pre par dana su tu kačile neke preplanule momke i balavile, pa hteo i ja da se osunčam i eto![]()

ja sam jednom zapakovala čokoladu u nekoliko plastičnih kutija, sve jedna u drugoj, i preko toga stavila šeršpe, tiganje....To ono kad sakriješ kao i od same sebe, ali bezuspešno![]()
![]()

Krivak!Onda je to crnacki Kurjak!
Ko se s nama druži, on pocrni![]()
a taman sam se ofarbala u plavoSpremio sam se unapred i za toA ti taman kad lepo zagoriš, a mi pređemo na belinu opet.
Posle se moraš šmirglaš dok ne pobeliš.![]()

Pregoreo na suncu, pre par dana su tu kačile neke preplanule momke i balavile, pa hteo i ja da se osunčam i eto![]()
i gde sam ja bila kad su kačile te momkeKupio si varikinu?Spremio sam se unapred i za to![]()
Menja boje, preletac.Spremio sam se unapred i za to![]()
Jela cokoladu?i gde sam ja bila kad su kačile te momke
Od sebe same ne možemo pobećija sam jednom zapakovala čokoladu u nekoliko plastičnih kutija, sve jedna u drugoj, i preko toga stavila šeršpe, tiganje....
i nije me mrzelo da ustanem u gluvo doba noći i razbucam kuhinju![]()

MoužeMožemo se dogovoriti, dam ti čokoladu i alibi![]()

Pedeji bona, nisi ništa propustila, kao zgodni, imaju stomak svaki ko kornjača naopačke da je, ali pedeji 100%i gde sam ja bila kad su kačile te momke

To samo muška čeljad pocrne od nas, mi smo sigurne.a taman sam se ofarbala u plavo

Sve spremno, još samo da krenem.Je l' sve spremno kara moja najkaraaaaa?![]()

neka si mi rekla. Spasila si me od par sati pregledanja kafanePedeji bona, nisi ništa propustila, kao zgodni, imaju stomak svaki ko kornjača naopačke da je, ali pedeji 100%![]()

Vi ste crne svakakoTo samo muška čeljad pocrne od nas, mi smo sigurne.![]()
Srećan puuuuut, nemoj nas zaboraviš i uživaj i za naaaas!Sve spremno, još samo da krenem.
Kara moja grrr mjau mac![]()

Ja sam radila to ranije, sad sam se prepustila užicimaTo ono kad sakriješ kao i od same sebe, ali bezuspešno![]()
![]()