Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.785
Gdje ideš?Ja sam radila to ranije, sad sam se prepustila užicima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje ideš?Ja sam radila to ranije, sad sam se prepustila užicima![]()

Spijunirao si nasVi ste crne svakako![]()
.VIdjela sam i ja Bebicu, baš je romantična.
Pa ti si svojeručno kačila preplanule butke u kafaniSpijunirao si nas.
Može slika plaže za nas koji se nismo osolili ove godine ?Sve spremno, još samo da krenem.![]()
Samo lažeš ovaj ovde pošten svet!Vi ste crne svakako![]()

Hvala. Gde vas da zaboravim? Vi ste paklena mašina, varburg limuzinaSrećan puuuuut, nemoj nas zaboraviš i uživaj i za naaaas!
Ljubim karu mojuuuuu!![]()

Grčka, Neos MarmarasGdje ideš?![]()
али и од крокодила има јачиSalim se, posto ima lav. Neko mora da bude i krokodil.

Auc.Pa ti si svojeručno kačila preplanule butke u kafani![]()
Može kad stignem tamoMože slika plaže za nas koji se nismo osolili ove godine ?![]()
чет'ри метра лима и пет метери димаааааHvala. Gde vas da zaboravim? Vi ste paklena mašina
Varburg limuzina![]()

Vodi me, moze.Grčka, Neos Marmaras
Imam ja druga, kad je bio mali roditelji ga ostave kod bake i odu na more, nikada ga nisu vodili. Ka je malo porastao, pa krenuo u školu već je i tugovao. Tako jednom rekao: bako, kažu moji drugovi da je more slano, je li me lažu?Može slika plaže za nas koji se nismo osolili ove godine ?![]()

Vodi me, moze.
ti si bila već, ja nisamШто бре мучиш човекаAuc.
Opet stare letnje staze.

Aj sa mnom u TurskuVodi me, moze.

Muuucenik!Imam ja druga, kad je bio mali roditelji ga ostave kod bake i odu na more, nikada ga nisu vodili. Ka je malo porastao, pa krenuo u školu već je i tugovao. Tako jednom rekao: bako, kažu moji drugovi da je more slano, je li me lažu?
E dokazaće baka da ne lažu, pokazaću ti!
Čim su mu došli roditelji s mora, baka na bus i na more. Kad se vratila donijela mu flašu morske vode:
-e jel rekla baka da će pokazati, neće tebe djeca uvjeravati a da ne vjeruješ, probaj!
![]()
Može, sutra polazimo, spremaj seVodi me, moze.

a neeeee... ja se već spakovalaAj sa mnom u Tursku![]()
Уууууууу

Ta se slika ubila za ove prebjegle sa roze foruma hahahhaha