Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 17.382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, šta reći. Dobar, zgodan, neophodan.Pričaj nam malo o mužu![]()

Sa nama ti je siguran, Slavice moja,Dobro de, samo kreći. Idemo u apartman za četvoro. Ti, Lore, ja i moj muž
Al' bi bio blažen među ženama![]()

Ah, šta reći. Dobar, zgodan, neophodan.
Ne bih da ga delim ali pošto sam dobra duša, pozajmicu ga malo i vama![]()

znam ja, znam ja!Pa mašala mu je
Ako ne znaš šta znači mašala, izvoli
Ne zasmejavaj meSa nama ti je siguran, Slavice moja,![]()
Не смем ни да питамSa nama ti je siguran, Slavice moja,![]()

Sa mnom jeste, ja sam kujva na ulici ali u krevetu damaSa nama ti je siguran, Slavice moja,![]()

Danas mi čoek kupiJo dve od 90%Tu volimo mama @☆Aždaha☆ i ja, imam i ja 80-tku![]()
Moje oke samo Heroja gledaju zato sam i obnevidela, kara moja!Ne zasmejavaj me![]()

Zaboravila sam te pitati, one neki dan što ti je brat kupio, jesi skontala da je čokolada u polovici ambalaže, ostalo praznoDanas mi čoek kupiJo dve od 90%
Al to ću ipak za kolače
kasirka pojela?Zaboravila sam te pitati, one neki dan što ti je brat kupio, jesi skontala da je čokolada u polovici ambalaže, ostalo prazno![]()

Uvek Lo kriva.Tačno pobudalim uz ovu Lo![]()

Ovako. Idemo svi sa Bebicom. I onda idemo opet sa Cerkicom. Reseno.
Samo moramo malo da se pravimo dobriji.
I ko nije vec bio na moretu Ima pravo da ostane duze.

Odlično rješenje!Ovako. Idemo svi sa Bebicom. I onda idemo opet sa Cerkicom. Reseno.
Samo moramo malo da se pravimo dobriji.
I ko nije vec bio na moretu Ima pravo da ostane duze.
Ma svaka, bukvalno sam neki dan na plici svaku prepipala, do pola čokolada, ostalo rupaZaboravila sam te pitati, one neki dan što ti je brat kupio, jesi skontala da je čokolada u polovici ambalaže, ostalo prazno![]()
Idemo, biće to lepa gomilicaOdlično rješenje!

možda sam pre tebe ja bila u radnjiMa svaka, bukvalno sam neki dan na plici svaku prepipala, do pola čokolada, ostalo rupa![]()

Što si citirala samu sebe?Ma svaka, bukvalno sam neki dan na plici svaku prepipala, do pola čokolada, ostalo rupa![]()
Zeznula se, htjela sam LoŠto si citirala samu sebe?![]()

Aj ti, ali Snowko što se raspomamio!Tačno pobudalim uz ovu Lo![]()

Uplasile smo ga.Само немојете мене да вучете
знам да сам рекао да ћу бити магарац
овај
носач кеса из шопинга
али предомислио сам се
![]()
Jes' čula šta mi reče: daću ti ja kondom!Aj ti, ali Snowko što se raspomamio!![]()