Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Porodični se jede najvećom kašikom, posebno u pms-u. :rotf:
Ovako?
Sad Ice Cream GIF

Mislim da prije nije bilo ništa više odanosti nego danas, samo se ljudi nisu razvodili jer nisu mogli zbog finansija ili zbog ko će šta reći :roll:
Kakva odanost, ja kad sam shvatila koliko su ljudi samo sejali decu na sve strane, ko sve ima polu ove I one. Rat je takodje doprinosio, rad u Nemackoj i zarobljenistvo. Ali ne samo to. A I to kad pogledas msm jel ne moze ko u Titaniku. Ne moze. Ebiga.
Uvek je do pojedinca I nesto naravno do kulture kojoj pripada.

Mislim da prije nije bilo ništa više odanosti nego danas, samo se ljudi nisu razvodili jer nisu mogli zbog finansija ili zbog ko će šta reći :roll:
Upravo.
Sad samo ima više mogućnosti da se prekine kad ne ide. Ne znam što se uvijek i podrazumijeva da je povod za razvod nužno prevara. Isto i za prekid veze...🙄
Valjda se dvoje mogu rastati i bez toga, ako skontaju da više nisu kompatibilni :np:

Uči uvijek se i učila, potpuno ravnopravno pismo, u školama sedmica latinica-sedmica ćirilica.
Ne uči se u dijelovima BiH gdje je nastava na Hr jeziku (ni u Hr se ne uči)
U moje vrijeme se tako ucilo - sedmicu cirilica, sedmicu latinica. Mada se slabo toga prirdrzavalo; neki nastavnici jesu, ali vecina ih je samo pisala latinicom. Ali to je bilo davnoooo, praistorijsko doba (prije 1992).

A u prvom razredu bi se ucilo jedno od 2 pisma - zavisi koga zapadns koje odjeljenje. Mene je bila zapala cirilica.
To bjese nekada, sada skolski sistem tu ne poznajem.

Malo sutra. Evo ja sam izmolila cerku da mi ukine svoj I vrati moj Instagram nalog. Posto mi je ovo rezervni tel koji je prvo bio njen rezervni.
Znaci smorila sam se kao veverica I sa bilo ciijim tudjim bih se na smrt smorila da sam prinudjena da citam.
баш тако.
мени никада на памер није пало
ни да отворим туђу ладицу код куће или у фирми
а камоли да јурим шта ко има у телефону или компјутеру

довољно сам сморен од свог живота, туђи ме ни најмање не занимају.

Kakva odanost, ja kad sam shvatila koliko su ljudi samo sejali decu na sve strane, ko sve ima polu ove I one. Rat je takodje doprinosio, rad u Nemackoj i zarobljenistvo. Ali ne samo to. A I to kad pogledas msm jel ne moze ko u Titaniku. Ne moze. Ebiga.
Uvek je do pojedinca I nesto naravno do kulture kojoj pripada.
Па јесте...
филмови и телевизија претерано романтизују
не кажем да не постоји све што приказују
али не баш тако и сигурно не патетично на тај начин.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back