Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 31.133
Ali stvarno, što to mi u našim telefonima imamo toliko zanimljivo da bi zanimalo nekog tamo stranca u servisu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa vidim da ima sve vise razvoda.Svako kreće od sebe.
Koja je uopšte poenta odnosa u kom nema povjerenja ?
Ko jede sladoled sa malom kašičicomDa ona mala, za djecu![]()
I misliš da su telefoni krivi za to? Odnosno, manjak povjerenja?Pa vidim da ima sve vise razvoda.
Yako kaze statistika.
I slicice fudbalera ponekad. Obozavao sam te sladolede u loptici, cini mi se da ih je zagrebacki "Ledo" pravio, pa ih nije bilo cesto kod nas u srbijanskoj provinciji, ali kada ih je bilo, uvek sam samo njih trazio da mi kupe. Primetio sam da ponovo ima nekih slicnih takvih u "Lidlu".Uz neki sladoled iz prošlog veka u pakovanju u obliku fudbalske lopte je išla kašičica![]()
боље да гледају побеснелог максаBlack Mirror?
San Junipero epizoda, nešto najsavršenije što je snimljeno.
Inače ako vas interesuje kako će nam budućnost izgledati gledajte seriju DEVS
Jedna sezona 7 epizoda ima
Moram istražitiNeki telefoni imaju service mode.
Kad treba da se nose u servis uključiš service mode i onda u servisu vide samo ono vezano za telefon dok su podaci i sl sakriveni i pod enkripcijom

I misliš da su telefoni krivi za to? Odnosno, manjak povjerenja?
Pa ?Pa vidim da ima sve vise razvoda.
Yako kaze statistika.
Ja jela nedavno na plaži, onaj mali Kapri u čašiciKo jede sladoled sa malom kašičicom

Ја имам јпш старију Нокију.шта радите са тим телефонима кад вас је толико страх
ја се ускоро враћам на овај![]()
Ali stvarno, što to mi u našim telefonima imamo toliko zanimljivo da bi zanimalo nekog tamo stranca u servisu?
Ko je spominjao MALU pri vađenju očiju?Ko jede sladoled sa malom kašičicom

Aj nek neko i nama iz statistike vjerujePa vidim da ima sve vise razvoda.
Yako kaze statistika.

Pa vidim da ima sve vise razvoda.
Yako kaze statistika.

Malo sutra. Evo ja sam izmolila cerku da mi ukine svoj I vrati moj Instagram nalog. Posto mi je ovo rezervni tel koji je prvo bio njen rezervni.Danas odanost i vjernost ne znace nista.Danas mozes vjerovati samo sebi.
Samo strah ponekada nas drzi od radoznalosti.
Možeš to korak po korak, polako!Neki telefoni imaju service mode.
Kad treba da se nose u servis uključiš service mode i onda u servisu vide samo ono vezano za telefon dok su podaci i sl sakriveni i pod enkripcijom

Okači pa da vidim(o)Kad već to znaš, da li bi možda znao reći šta mi se dešava sa laptopom kad bih okačila sliku šta mi je iskočilo?
A i u slastičarnici nije da će ti dati veliku žlicu uz sladoled.Ja jela nedavno na plaži, onaj mali Kapri u čašici![]()
"svoj čojk i kad udari" filozofija naših baka.Mislim da prije nije bilo ništa više odanosti nego danas, samo se ljudi nisu razvodili jer nisu mogli zbog finansija ili zbog ko će šta reći![]()