Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz neki sladoled iz prošlog veka u pakovanju u obliku fudbalske lopte je išla kašičica:lb:
I slicice fudbalera ponekad. Obozavao sam te sladolede u loptici, cini mi se da ih je zagrebacki "Ledo" pravio, pa ih nije bilo cesto kod nas u srbijanskoj provinciji, ali kada ih je bilo, uvek sam samo njih trazio da mi kupe. Primetio sam da ponovo ima nekih slicnih takvih u "Lidlu".
Dele se sada kasicice uz neke "Frikomove" sladolede u casama.

Neki telefoni imaju service mode.
Kad treba da se nose u servis uključiš service mode i onda u servisu vide samo ono vezano za telefon dok su podaci i sl sakriveni i pod enkripcijom
Moram istražiti 🤣

Kad već to znaš, da li bi možda znao reći šta mi se dešava sa laptopom kad bih okačila sliku šta mi je iskočilo? :rumenka: 🤣

Dva puta mi se gasio u dva mjeseca, sad radi normalno, ali ako je veći kvar, da iskoristim dok je pod garancijom 🤣

ili neko drugi ako zna :zaljubljena: 🤣

Koga god sam pitala, niko ne zna konkretno :(

I misliš da su telefoni krivi za to? Odnosno, manjak povjerenja?
Episode 2 Whatever GIF

шта радите са тим телефонима кад вас је толико страх

ја се ускоро враћам на овај
1204298-1_0c45b416-4985-4f01-b16a-64dab5f6dcbf.jpeg
Ја имам јпш старију Нокију.
Никад нисам ни имао Андроид.
А служила ме на три континента као швајцарски сат.
И данас после 12 година има сигнал и батерију одличне.

Danas odanost i vjernost ne znace nista.Danas mozes vjerovati samo sebi.
Samo strah ponekada nas drzi od radoznalosti.
Malo sutra. Evo ja sam izmolila cerku da mi ukine svoj I vrati moj Instagram nalog. Posto mi je ovo rezervni tel koji je prvo bio njen rezervni.
Znaci smorila sam se kao veverica I sa bilo ciijim tudjim bih se na smrt smorila da sam prinudjena da citam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back