Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.851
Svaki brak je brak iz interesa ne iz ljubavi.Pa ?
Nije da se ljudi nužno vjenčavaju iz ljubavi, već iz različitih interesa.
To što neki zovu to ljubav nije, to je interes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki brak je brak iz interesa ne iz ljubavi.Pa ?
Nije da se ljudi nužno vjenčavaju iz ljubavi, već iz različitih interesa.
Okači pa da vidim(o)
Jesi pitala chatgpt?![]()
Kakva odanost, ja kad sam shvatila koliko su ljudi samo sejali decu na sve strane, ko sve ima polu ove I one. Rat je takodje doprinosio, rad u Nemackoj i zarobljenistvo. Ali ne samo to. A I to kad pogledas msm jel ne moze ko u Titaniku. Ne moze. Ebiga.Mislim da prije nije bilo ništa više odanosti nego danas, samo se ljudi nisu razvodili jer nisu mogli zbog finansija ili zbog ko će šta reći![]()
Kao što Čola reče "Tvoje oči kao zrele šljive padaju po meni"Ko je spominjao MALU pri vađenju očiju?![]()

Upravo.Mislim da prije nije bilo ništa više odanosti nego danas, samo se ljudi nisu razvodili jer nisu mogli zbog finansija ili zbog ko će šta reći![]()

U moje vrijeme se tako ucilo - sedmicu cirilica, sedmicu latinica. Mada se slabo toga prirdrzavalo; neki nastavnici jesu, ali vecina ih je samo pisala latinicom. Ali to je bilo davnoooo, praistorijsko doba (prije 1992).Uči uvijek se i učila, potpuno ravnopravno pismo, u školama sedmica latinica-sedmica ćirilica.
Ne uči se u dijelovima BiH gdje je nastava na Hr jeziku (ni u Hr se ne uči)
Napisala si "kašičicu" znači mala kašikaKo je spominjao MALU pri vađenju očiju?![]()
Ma ja se zezam, nisam po prirodi ljubomornaKao što Čola reče "Tvoje oči kao zrele šljive padaju po meni"![]()

баш тако.Malo sutra. Evo ja sam izmolila cerku da mi ukine svoj I vrati moj Instagram nalog. Posto mi je ovo rezervni tel koji je prvo bio njen rezervni.
Znaci smorila sam se kao veverica I sa bilo ciijim tudjim bih se na smrt smorila da sam prinudjena da citam.
Da. Ja volim da ga jedem uz SATC. To mi dođe kao mali ljetnji ritual.Porodični se jede najvećom kašikom, posebno u pms-u.![]()
Nemaju svi telefoni, za sad samo oni najskuplji mada od androida 16/17 bi svi trebali da dobiju tu opciju.Možeš to korak po korak, polako!
Pitam za drugaricu![]()
Па јесте...Kakva odanost, ja kad sam shvatila koliko su ljudi samo sejali decu na sve strane, ko sve ima polu ove I one. Rat je takodje doprinosio, rad u Nemackoj i zarobljenistvo. Ali ne samo to. A I to kad pogledas msm jel ne moze ko u Titaniku. Ne moze. Ebiga.
Uvek je do pojedinca I nesto naravno do kulture kojoj pripada.
Pa ne. Kod većine jesu interesi koji nisu ljubavni, ali ima onih kod kojih nije tako. Malo ali ima.Svaki brak je brak iz interesa ne iz ljubavi.
Nemaju svi telefoni, za sad samo oni najskuplji mada od androida 16/17 bi svi trebali da dobiju tu opciju.
Hoćeš da ti posudim?Prvo sam njega i pitala
Kaže hard disk ili windows program samo, ako je ovo drugo, nema smisla da nosim u radnju, valjda
https://ibb.co/vxcD4qBp
Normalno, samo bez tog plakyyy momenta, nije majka p...pekmez rodila.Ovako?
![]()

Misliš da će biti neophodno?Hoćeš da ti posudim?
![]()
Izvini, molim teNormalno, samo bez tog plakyyy momenta, nije majka p...pekmez rodila.![]()
E cvrc, moj je 15 i nemam to.Nemaju svi telefoni, za sad samo oni najskuplji mada od androida 16/17 bi svi trebali da dobiju tu opciju.
Ma daj. Msm onda bukv sve moze da se svede na interes. I Freja ti iz interesa I ti njoj. Interes je kad ti nesto pretezno odgovara.Svaki brak je brak iz interesa ne iz ljubavi.
Nema izvini, daj cmoke!![]()