Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 31.109
Nisam gledala tu seriju.Gledala sam, dobaar. Kasia Smutniak je inače glumila u jednoj od najdražih mi serija - Domina.![]()
A ovaj film, osim ove talijanske ima i u španjolskoj, grčkoj i tko zna kojoj još verziji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledala tu seriju.Gledala sam, dobaar. Kasia Smutniak je inače glumila u jednoj od najdražih mi serija - Domina.![]()
A da prvu ipak preskoči? Pitat će se što smo joj to predložili.Influenserka da budem
Prva epizoda je malo...zapravo mnogo naopaka, iako je meni zanimljiva. Nemoj odustati nakon nje.
Javi utiske povremeno![]()

A da prvu ipak preskoči? Pitat će se što smo joj to predložili.![]()

Mogao bi ti se onda i ovaj svidjeti. Le PrenomOvaj film mi je u top 3. Mislim da sam sve smarala s njim. Kraj oduševljenje.![]()
Mozda jer se bojis da ces naci nesto?Ne. Ne vidim razlog što bih zavlačila nos u nečiji telefon?
Evo vam trailerNisam gledala tu seriju.
A ovaj film, osim ove talijanske ima i u španjolskoj, grčkoj i tko zna kojoj još verziji.
Mogao bi ti se onda i ovaj svidjeti. Le Prenom
A i ovo je ludo skroz. Qu'est-ce qu'on a fait au bon Dieu

Uči uvijek se i učila, potpuno ravnopravno pismo, u školama sedmica latinica-sedmica ćirilica.Stvarno sam mislio da se tu ne uci cirilica u skoli u tom dijelu Bosne.
Ja recimo skoro sve pisem cirilicom kad pisem rukom; na telefonu/kompu je slabo upotrebljavam.
O, je ovo Davos?Evo vam trailer
https://m.imdb.com/video/vi372817945/?playlistId=tt11694186&ref_=ext_shr_lnk
* Ja kad probam da influensujem *![]()
Evo vam trailer
https://m.imdb.com/video/vi372817945/?playlistId=tt11694186&ref_=ext_shr_lnk
* Ja kad probam da influensujem *![]()

Rekoh ne.Mozda jer se bojis da ces naci nesto?
Javi utiske. Ovdje nema nekih upozorenja kao ono za "Black Mirror".Djeluju zanimljivo, sačuvala sam, pa ću vjerovatno gledati![]()

Javi utiske. Ovdje nema nekih upozorenja kao ono za "Black Mirror".![]()
Danas odanost i vjernost ne znace nista.Danas mozes vjerovati samo sebi.Rekoh ne.
Djelujem li kao neko ko bi bio sa nekim a u isto vrijeme bila nesigurna u odanost i vjernost ili šta već?
Kad smo već za šankom-ti si baš vrijedna, kad god dođem kod tebe daska za peglanje ti je raskopljena
-to mi je šank
![]()

Odnosilo se na period dok sam bio aktivanKome kad si u penziji odavno?![]()
Zapalila bi se i urušila crkvaTvoj telefon treba odnijeti u Crkvu da okade.![]()
Postoji kašičica za sladoled?Ali da je stavio šifru kojim slučajem, iskopala bih mu oko kašičicom za sladoled![]()
Svako kreće od sebe.Danas odanost i vjernost ne znace nista.Danas mozes vjerovati samo sebi.
Samo strah ponekada nas drzi od radoznalosti.
Da ona mala, za djecuPostoji kašičica za sladoled?
Da, da, kako da neOdnosilo se na period dok sam bio aktivan
Neki telefoni imaju service mode.Ne podnosim da mi neko gleda telefon
Nedavno nosila u servis nešto, prvo što sam uradila je da sam se odjavila sa foruma![]()
Uz neki sladoled iz prošlog veka u pakovanju u obliku fudbalske lopte je išla kašičicaPostoji kašičica za sladoled?

Najsigurniji način je gurnuti ga u mikrotalasnu na 30tak i više sekund na 100% da sprži čipoveJa i @qryak spavamo sa čekićem ispod jastuka
Ako bi osjetili da nam se približava srčani ili moždani, odmah razbiti telefon!!