Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
A iz koje točno potrebe to radimo onda izvan foruma?Pa pošto ste ovde svi vi tj mi digitalni entiteti nema potrebe da se bečimo jel
To ili je u tebi ili nije, kakva potreba?
I kakvo bečenje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A iz koje točno potrebe to radimo onda izvan foruma?Pa pošto ste ovde svi vi tj mi digitalni entiteti nema potrebe da se bečimo jel
Nikad nisam ni izlazioOpet si se zatvorio u svoju ljušturu![]()
Pa tako sam naučenTo ili je u tebi ili nije, kakva potreba?
Počeo je, moram da se ranim rđavim šrafcigerom sad da ne čitam ovo.Pa pošto ste ovde svi vi tj mi digitalni entiteti nema potrebe da se bečimo jel
A izađeš ponekad, oseti seNikad nisam ni izlazio
Ops.Btw, digitalno pišemo, ali smo ljudi od krvi i mesa.
Valjda, možda ima i robota?![]()
Bolje sa drvenim kocem umočenim u fekalije kao što su vijetnamci tokom rata radili amerima tzv punji stickPočeo je, moram da se ranim rđavim šrafcigerom sad da ne čitam ovo.
Pusti mužu rogove, da oremo dolovе,ako nećeš pustiti, ja ću tebe ubiti...A izađeš ponekad, oseti se![]()
Ko kaže? Di su dokazi?ali smo ljudi od krvi i mesa.
Ma to on hoće da kaže da smo mu nebitniBtw, digitalno pišemo, ali smo ljudi od krvi i mesa.
Valjda, možda ima i robota?![]()
E sad si Arhiarhangel, cestitamo.Bolje sa drvenim kocem umočenim u fekalije kao što su vijetnamci tokom rata radili amerima tzv punji stick
Oseti se vonj, daA izađeš ponekad, oseti se![]()
HvalaE sad si Arhiarhangel, cestitamo.
Nemam.Bolje sa drvenim kocem umočenim u fekalije kao što su vijetnamci tokom rata radili amerima tzv punji stick
Pa kad zatvorim tab u pretraživaču prestanite da postojiteMa to on hoće da kaže da smo mu nebitni![]()
Snađi se koviljkaNemam.
Onda ne kaki pa se neće osetiti.Oseti se vonj, da
Ne može da se diše, daOseti se vonj, da
A jel.Pa kad zatvorim tab u pretraživaču prestanite da postojite
Moram, ne valjda zadržavati to u sebiOnda ne kaki pa se neće osetiti.![]()
Hvala ti što si me podsjetila na nju.Mnogo volim tu pjesmu
Taman da pitam, jeste li razmišljali o tome da ste baš takvi kakvi jeste stvarno stvoreni za nekog kog bi zvali svojim ?
Ili da li ste nekad uživali u nečijem prisustvu, posmatrali i u sebi bili u fazonu 'e ova osoba je stvorena baš za mene'
Praštajte ako sam malo uozbiljila sad temu, nego razmišljala sam o tome jutros kad sam se probudila, pa evo kao da me te misli prate tokom dana
Nisam slušala bombicu da se zna![]()