Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.635
Misli na Bečki Petrovac najvrvMene zanima gdje je taj njegov Beč? Na nekom drugom kontinentu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli na Bečki Petrovac najvrvMene zanima gdje je taj njegov Beč? Na nekom drugom kontinentu.![]()
MožeNe može krem da se ubuđa.![]()
U reduKako si danas bRezobrazan, sto puta si ponovio tu reč na k![]()
Ja ću imati privilegije, af koursKad ih provučem kroz šake, samo najjači će opstati.![]()
Da, i prosrao seProbao?
Van forumaMene zanima gdje je taj njegov Beč? Na nekom drugom kontinentu.![]()
So takođeMed i šećer.
Ovi muški sa teme jedu sve, ne bacaju ništa ni nakon desetljeća.
Heroj obećao da će okačiti sa YouTube pa ništa od togaGdje vam je ona lista stvari koje se mogu koristiti i nakon isteka roka?
Ne znam tko je bio spomenuo.
Ne vadi ga iz usta.Kako si danas bRezobrazan, sto puta si ponovio tu reč na k![]()
Mnogo volim tu pjesmuAjhaj, idemooo!
Nisam obećao da ću okačiti nego da ću naći tog čiču što je pričao o tome.Heroj obećao da će okačiti sa YouTube pa ništa od toga![]()
Mnogo volim tu pjesmu
Taman da pitam, jeste li razmišljali o tome da ste baš takvi kakvi jeste stvarno stvoreni za nekog kog bi zvali svojim ?
Ili da li ste nekad uživali u nečijem prisustvu, posmatrali i u sebi bili u fazonu 'e ova osoba je stvorena baš za mene'
Praštajte ako sam malo uozbiljila sad temu, nego razmišljala sam o tome jutros kad sam se probudila, pa evo kao da me te misli prate tokom dana
Nisam slušala bombicu da se zna![]()
Normalno, moja kara uvek ima privilegijeJa ću imati privilegije, af kours![]()
Nešto je besan, ne vadi ga.Ne vadi ga iz usta.![]()
Ne ljubomorišiNe vadi ga iz usta.![]()
Pa pošto ste ovde svi vi tj mi digitalni entiteti nema potrebe da se bečimo jelZnači ovdje može bilo kako
C, savršeno miran i relaksiranNešto je besan, ne vadi ga.![]()
Opet si se zatvorio u svoju ljušturuPa pošto ste ovde svi vi tj mi digitalni entiteti nema potrebe da se bečimo jel
Znaci kremiran.Uvek je
Ko kiflica sa kremom