Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.573
Gde nisi, gora si od meneNisam romantična![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nisi, gora si od meneNisam romantična![]()
Pa isto kao i vi.A šta si ti?
Kačim vam najljepši samo da pročitam sve i odmorim maloDaj nam slike, možda i da ti pomognemo da neke eliminiraš kad već želiš smanjiti narudžbu.
Spremaš se za Los Angeles 2028?
Ne činiš mi se da nisi.Nisam romantična![]()
Znači one noge nisu od mesa?Pa isto kao i vi.
Da, vremenom sam zaključila i vreme mi potvrdilo da je tako. Taj početni osećaj je lep, ali vreme mora da ostavi svoj pečat. Verovatno udela ima i ta igra u dvoje i uzajamno divljenje svakodnevnim potvrdama da idemo u tom smeru da smo stvoreni jedno za drugo.Mnogo volim tu pjesmu
Taman da pitam, jeste li razmišljali o tome da ste baš takvi kakvi jeste stvarno stvoreni za nekog kog bi zvali svojim ?
Ili da li ste nekad uživali u nečijem prisustvu, posmatrali i u sebi bili u fazonu 'e ova osoba je stvorena baš za mene'
Praštajte ako sam malo uozbiljila sad temu, nego razmišljala sam o tome jutros kad sam se probudila, pa evo kao da me te misli prate tokom dana
Nisam slušala bombicu da se zna![]()
Ne, konstrukt u matrixu, zapravo i ne postojeZnači one noge nisu od mesa?![]()
Znaš ti kakve danas robote rade. Ne daj se zavarati.Znači one noge nisu od mesa?![]()
PametnoKačim vam najljepši samo da pročitam sve i odmorim malo![]()
U redu, evo ti kita digi entitetuNe, konstrukt u matrixu
Hvala, zadrži je,tebi je potrebnijaU redu, evo ti kita digi entitetu![]()
Frojdovska omaska. Taknuto maknuto.Prestanete, opliznuo sam se
U reduFrojdovska omaska. Taknuto maknuto.
U redu, evo ti kita digi entitetu![]()
Kako si divan, pa osluškuješ moje potrebe, hvala.Hvala, zadrži je,tebi je potrebnija
Prestajete da postojite kod mene za 3....2...1
![]()
Until the next time...have a good sin
Da, upravo na taj smjer sam mislila. Nije sve u tom početnom zanosu, on je samo pokretač.Da, vremenom sam zaključila i vreme mi potvrdilo da je tako. Taj početni osećaj je lep, ali vreme mora da ostavi svoj pečat. Verovatno udela ima i ta igra u dvoje i uzajamno divljenje svakodnevnim potvrdama da idemo u tom smeru da smo stvoreni jedno za drugo.
Ako se to svakodnevno ne obnavlja ja ne priznajem da postoji. Boli mene uvo šta sam ja pomislila prvi put.![]()