Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo volim tu pjesmu :zaljubljena:

Taman da pitam, jeste li razmišljali o tome da ste baš takvi kakvi jeste stvarno stvoreni za nekog kog bi zvali svojim ?
Ili da li ste nekad uživali u nečijem prisustvu, posmatrali i u sebi bili u fazonu 'e ova osoba je stvorena baš za mene' 🤔

Praštajte ako sam malo uozbiljila sad temu, nego razmišljala sam o tome jutros kad sam se probudila, pa evo kao da me te misli prate tokom dana :rumenka:

Nisam slušala bombicu da se zna :hik:
Da, vremenom sam zaključila i vreme mi potvrdilo da je tako. Taj početni osećaj je lep, ali vreme mora da ostavi svoj pečat. Verovatno udela ima i ta igra u dvoje i uzajamno divljenje svakodnevnim potvrdama da idemo u tom smeru da smo stvoreni jedno za drugo.

Ako se to svakodnevno ne obnavlja ja ne priznajem da postoji. Boli mene uvo šta sam ja pomislila prvi put. ☺️

Prestajete da postojite kod mene za 3....2...1

keyser-s%C3%B6ze-the-usual-suspects.gif

Until the next time...have a good sin

Da, vremenom sam zaključila i vreme mi potvrdilo da je tako. Taj početni osećaj je lep, ali vreme mora da ostavi svoj pečat. Verovatno udela ima i ta igra u dvoje i uzajamno divljenje svakodnevnim potvrdama da idemo u tom smeru da smo stvoreni jedno za drugo.

Ako se to svakodnevno ne obnavlja ja ne priznajem da postoji. Boli mene uvo šta sam ja pomislila prvi put. ☺️
Da, upravo na taj smjer sam mislila. Nije sve u tom početnom zanosu, on je samo pokretač.
Puno više toga se iskristalizira na potencijalnim preprekama i iskušenjima. 🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back