- Poruka
- 92.452
Pa kome će? Od svakoga si viši za pola metra![]()
Ja vam sluzim samo za vidoke police

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kome će? Od svakoga si viši za pola metra![]()
Ova balans su zeznuta, ovako je moja princeza znala da mi pobjegne ako je nizbrdica
Da, kad onako skulirano izvali nešto na ozbiljan način, a umreš od smijeha.Čuki mi fali
Niko me brže ne nasmije od nje![]()
Možda tako upoznaš osuđenicu u supermarketu.Ja vam sluzim samo za vidoke police![]()
To je kao da ja tebe pitam što ćeš za stolom punim hrane.Sta ces na drvetu?![]()
Neozbiljan jeTo je kao da ja tebe pitam što ćeš za stolom punim hrane.![]()
Pa baš. Čuj njega, što ću na drvetu, što ću na stijeni, lusteru. Što ću u zraku.Neozbiljan je![]()
To je kao da ja tebe pitam što ćeš za stolom punim hrane.![]()
Možda tako upoznaš osuđenicu u supermarketu.
Tako ja stalno smaram nekog da mi doda neki proizvod.
Pa i ja želim malo rasteretiti trešnju.Da ga malo rascistim![]()
Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji?Mene samo stare zene pitale par puta![]()
Pa kad ne pratiš razvoj situacije,Mene samo stare zene pitale par puta![]()
Kreće se na pogrešnim odjelimaPa kad ne pratiš razvoj situacije,![]()
Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji?![]()
Kako?To bi @Heroj.Ulice drugačije rekao![]()
GerontologijaKreće se na pogrešnim odjelima![]()
Pa kad ne pratiš razvoj situacije,![]()
Treba na odjel za bebe, mlade mame, zapostavljene od muževa itd. a pelene uvijek visoko stojeGerontologija![]()
Ne'š se ti nikad udomiti.Otisao sam da kupim sta mi treba i da idem kuci da kuvam, nemam potrebe da se zadrzavam u radnji bez potrebe.
Nebitno mi odakle krećem, može i obratno. Dokučim i tebi.Pa bi da jedes od vrha![]()
Treba na odjel za bebe, mlade mame, zapostavljene od muževa itd. a pelene uvijek visoko stoje![]()
Eto, a ti voliš djecuOvde ih ima dosta samohranih roditelja.