Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.564
Opet sam na Heroju, tj. on je ispod mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet sam na Heroju, tj. on je ispod mene![]()
![]()
Ne otimam, sve je na dobrovoljnoj bazi.A ovamo mi otimas komsinicu![]()
Ne mereš mi ništaaaaa
Look ma' no handsEvo i mene
![]()
Sad morala i ja provjeriti. Sjedim Bebi na glavi.Opet sam na Heroju, tj. on je ispod mene![]()
![]()
Hahaha, nema veze što si profulala vrata, sjedi, popij štogod.Pa tako mi kaži, uplaših se da ste se svi razbježali
Smiri seLook ma' no hands
Joj nigdje se od svekrve ne mogu sakritiPozdrav Snowko, jel ovo nova kafana? Ne prepoznajem više nikoga kontam šta je ovo u pm...ccc
Ali pazi ovo, maloprije mislim o Bebi, što je nema, na kojem je moru zaglavila i evo je!Hahaha, nema veze što si profulala vrata, sjedi, popij štogod.![]()
Koja konekcija. Ostavila si um otvoren i čula te. Zato je zavirila ovdje.Ali pazi ovo, maloprije mislim o Bebi, što je nema, na kojem je moru zaglavila i evo je!
Ohoho, nisam znala da sam vještica![]()
Uvijek otvoren, zato sam kao da me promaja opalilaKoja konekcija. Ostavila si um otvoren i čula te. Zato je zavirila ovdje.![]()
Ali umrla sam na ovo kad je pomislila kako je ovo u Moljcima sasvim nova ekipa, pa samo Snowka prepoznala.Uvijek otvoren, zato sam kao da me promaja opalila![]()
Sad morala i ja provjeriti. Sjedim Bebi na glavi.
Haha, ovaj gif smo već koristili Snowko i ja, i sad paše.
![]()
Da mogu na drvo.Sto se meni penjes na glavu?![]()
Pa kome će? Od svakoga si viši za pola metraSto se meni penjes na glavu?![]()
Čuki mi faliKog se još nismo dugo sjetili da probamo prizvati?
@Kćerka Direktora Cirkusa, upri vijuge!