Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.875
Ti bi se naslađivao.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi se naslađivao.![]()
Pobrkala Srbiju sa Njemackom.bahato to, kažem ja![]()

što? da zajedno idete u buvaru?Zvaću karu moju @Bebica Be !

da donesem odluku da li bi bilo pametno sjesti u auto s tobom 1. Što, baš lepo deluju.1. Sreća da sam ručala prije ovog Herojevog videa
2. @Lorelaj92 je l' koristiš telefon kad brže voziš?da donesem odluku da li bi bilo pametno sjesti u auto s tobom
![]()

Umalo da sravnis sluzbeno lice.Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant,
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom
Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom![]()
Da ga vadi, tražiššto? da zajedno idete u buvaru?

1. Što, baš lepo deluju.
2. Nikad, dok vozim postoji samk muzika i gas

ja ti mogu odmah reći i bez toga da ne sedaš sa njom u kola2. @Lorelaj92 je l' koristiš telefon kad brže voziš?da donesem odluku da li bi bilo pametno sjesti u auto s tobom
![]()
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.Umalo da sravnis sluzbeno lice.
Jel mu bila lEpa palica?

Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant,
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom
Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom![]()
U retrovizoru vidimo kako pandur zbunjeno stoji, gleda za nama i nesto se domundjava sa kolegom. Ipak se nista nije desilo, nikakva kazna mu nije stigla na kucnu adresu.Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.
Izabrao je svoju bezbednost, čini mi se![]()
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.
Izabrao je svoju bezbednost, čini mi se
A palica, ono, dobra je, ali bolje što je nije digao, samo je mlatio okolo njom![]()

Tebe mećem napred pored mene, da kočiš umesto mene.ja ti mogu odmah reći i bez toga da ne sedaš sa njom u kola

Šta nije bolje pitaj to!Pričaj, šta ti je radio?![]()
I da im ispada sapun tokom tusa.što? da zajedno idete u buvaru?

Saću ga prebijem, polomiću ga kao kiflu iz Ševo pekareNije dobar, hoće tebe i mene u prdekanu da šalje.![]()